Labs vakars, dāmas!
Kā pavadiet piektdienas vakaru?
Mani šovakar pārņēmis dullās mājsaimnieces sindroms - rosos pa virtuvi un atklāju sevī kūkcepēja talantu. Pašlaik viens kūciņš krāsnī briest, jūtos kā pirmklasnieks pirmajā septembrī - nepacietība tirda, kā nu būs, kas tur būs sanācis?
Ā, Jūs noteikti prātojiet, kāds tam muļķīgajam tēmas virsrakstam sakars ar manām sasodītajām kūkām?! Nu, te tā sēžot pie plīts prātoju, vai nebūtu forši, ka vīriešus varētu nopirkt lielveikalā tāpat kā kurpju pāri, piemeklēt sev atbilstošāko, tā, lai ērti, tā lai nespiež, un tā, lai mazliet jau arī labi izskatās. Ejam uz veikalu, prasam preču konsultantei - man, lūdzu, tievu, garu, resnu, īsu utt. Nu,mangā gadījumā es prasītu tādu, kam kūkas garšo, jo viena no atklāsmēm šovakar - jupcik strombulīt, kurš to manu kūku ēdīs!?
Nost ar jokiem, un pie nopietnākām lietām. Šodien lasīju rakstu, ka veikts pētījums, kura rezultātā noskaidrots, ka sievietes priekšroku dod datorjefiņiem (tur bija kaut kāds īpašs vārds uz B burta viņiem piedēvēts, laikam patiesība acīs kož, he, he :D ) Nu siz man zemē, nevaru iedomāties sievieti ejot veikalā un jautājot: "Man, lūdzu, to daotjefiņu."
Kā ar Jums, dāmas, piesaista vairāk vīriešos smadzenes vai muskulis?