Man ir Brother firmas šujmašīna BN27. Manām iesācēja prasībām pilnībā atbilstoša. Par tiem biezākiem un plānākiem audumiem tur ir jāskatās. Nu džinsu šūt nevarēs, lai gan man skaidroja, ka hobiju šujmašīnas vispār nav domātas tik blīvu audumu šūšanai, tā ir tikai mehānisma laušana. Mēteļaudumu domāju, ka mierīgi var šūt.
Šujmašīna ļoti viegli saprotama. 27 dūrieni, no kuriem pagaidām reāli izmantoju divus (taisno vīli un overloka aizstājēju, bet domāju, ka Tavai mammai, ja viņa šuj, overloks ir, tā vispār nav problēma).
Mums kursos tika izmantotas Janome šujmašīnas un arī pasniedzēja dikti ieteica tieši šīs firmas šujmašīnas pirkt. Man, savukārt, gan māsa, gan radiniece, kas ir šuvēja, abas izmanto tieši Brother firmas šujmašīnas. Māsai ir vispār vēl vecāks modelis un viņa šuj jau gadus 5 ar to šujmašīnu, vispār bez problēmām- tikai reizi gadā aizved uz tehnisko. Radiniecei, kas šuj, ir vairākas šujmašīnas un visas Brother- gan parastā mehāniskā, gan ar kompjuteri. Tā gan ir krietni dārgāka un jau ir next level.