Jautājumā par bijušajiem sliecos piekrist šim..
Man ir bijušais ar kuru pieklājīgi sasveicinos, ja sanāk saskrieties un, ja ir laiks, parunājam par to kā kuram iet un dodamies tālāk katrs savās gaitās.
Tad ir vēlviens, mans
high school sweethart, kurš pat pēc 5 kopā nebūšanas gadiem joprojām regulāri raksta, tagad, kad esmu Latvijā, regulāri grib arī satikties un nez no kurienes bija izdomājis, ka mēs varētu būt
friends with benefits, vairs uz viņa ziņām un zvaniem neatbildu.
Ir arī tāds, kurš ar mani uz ielas pat nesasveicinās. Tas gan man šķiet savādi, labi, pajuka mums tur viss, bet nevarētu teikt, ka tas viss beidzās neglīti. Bet lai jau, man sava dzīve, viņm sava un galvenais, lai ir laimīgs, jo neko ļaunu nevienam no bijušajiem nevēlu.
Un ar pēdējo šķiet nekas vēl nav beidzies, jo esam draugi.
Tomēr man nav saprotama to meiteņu attieksme, kuras grib saglabāt bijušos puišus kā draugus. Nu kam jums tas ir vajadzīgs? Šeit pat tik bieži var lasīt diskusijas, kur kārtējo reizi meitene ir neapmierināta, ka puisim jau atkal raksta bijusī, vai viņš ar to ir ticies.. Jūs gribētu, lai jūsu draugi čatotu ar bijušajām par to kā viņām iet, ko dara, ko darīs brīvdienās, tiktos ballītēs un ietu uz kafejnīcām un bāriem kopā, jo viņi ir draugi un ar draugiem taču tā dara?