tas atkarīgs cik viss nopietni bijis.
Man ar bijušo puisi, kas, protams, bija tada mirkļa aizraušanās ir superīgas attiecības, bet mēs nesazinamies visu laiku. Kad draugu ballītēs tiekamies, tad nekāda pagātne neuzpeld, viņa sieva arī zina visu, bet pat par griezisrdību nav runas, jo esam "čomi".
BEEEEEET, ja tas ir bijis nopietni, ir palicis aizvainots, kkas irkā izrunāts, bet tomēr kāda rēta, tad neticēšu nekādai draudzībai un vnk tāpat sarakstei.
Tur sīki jāizanalizē, kur ir tā robeža starp draudzību. Puišiem nemaz tik ļoti nepatīk draudzēties ar meitenēm (tas tā, uz Tavu draugu vērsts), jo bieži esmu dzirdējusi no puišiem teikstu "ok,es varu būt draugs, pkaklausīties,ko tu runā, bet esmu vecis arī".. takaa visbiežāk, ar ko nācies saskarties pašai, vai pēc novērojumiem, tad puisis tomēr grib meiteni "paņemt", bet meitene vairāk draudzību, atbalstu.
1) tādas itkā draudzības pamatā varētu būt interese cik otram iet labi bez manis, ar cerību, ka sūdīgi.. ja tomēr labi, tad iespējams, ka vēlas pierādīt, ka ar viņu bija labāk
2) lielā mīlestība, kur visiem spēkiem un trikiem kāds centīsies, otru atgūt (ja tiešām ies uz mērķi ,tā arī notiks)
3) vnk parnājoties tāpat nonāk pie gremdēšanās atmiņās +atkal, veco, ideālo laiku ,brīžu uzplūdēm, kas traucē abiem veidot citas attiecības
Ja nebūs kā ar nazi viss nogriezts, tad tomēr kkadi aizvainojumi vai kkas,kas neļauj cilvēka egoismam nomierināties. un nevajag sevi mierināt ar to, ka viss ir ideāli. neko nevajag aizliegt, bet ja tās bijušās uzrodas pie apvāršņa (arī jāskatās, cik ilgs laiks pagājis, ja vismaz 2 gadi, tad nav ko satraukties dikti), tad izvērtē un skaties kādas tur jūtas pret ko ir. sajūti mazākās šaubas par viņa paiesajiem iemesliem, kpc ir kopā ar tevi- aizej ar augsti paceltu galvu prom (tas taaa,ja nu), bet ar varu mīļš nekļūsi. man reiz pateica "nu un,ka teicu,ka mīlu tevi, tad es meloju"!! acis vajag turēt vaļā :)