Tēma par puišu bijušajām meitenēm gan šajā forumā laikam malta simtunvienu reizi, bet vairs nevaru noturēt to visu sevī, gribas dzirdēt kādu viedokli no malas.
Situācija ir sekojoša, ar puisi esam kopā ne īpaši ilgu laiku, lēnām tuvojas pusgads kopā. Mūsu attiecības ir labas, nav strīdu un nesaskaņu, puisis rūpējas par mani, nezinu gan, cik nopietni tas ir tik īsu laiku esot kopā, bet ir bijis arī maģiskais "es tevi mīlu" brīdis. Ir tikai viens bet.
Viņš vēlarvien uztur kontaktu ar savu bijušo draudzeni, ar kuru izšķīrās pirms vairākiem gadiem. CIk zinu ir arī tikušies, iespējams, ka arī, kad jau bijām kopā, bet man personīgi neko nav teicis. Jāpiemetina, ka meitene vienmēr ir pirmā, kas raksta.
Man vieglāk paliktu, ja zinātu visus apstākļus, kas un kā notika, kādēļ izšķīrās, un ja spētu saprast, kādēļ ir jāuztur kontakts ar savu pagātni, jo man tas nešķiet dabiski. Bet ikreiz, kad cenšos par to uzsākt sarunu, viņš paliek īgns un nesaprot, kādēļ es viņam "pārmetot" (lai gan es tiešām par to runāju mierīgi, neko nepārmetot). Jāsaka, ka viņa reakcija mani satrauc vēl vairāk, jo ja jau nekas traks nav, tad taču par to var izrunāties.
Saprotu, ka nevaru viņam aizliegt uzturēt kontaktus, bet es gribu, lai viņš cenšas saprast arī mani, jo es jūtos tiešām sāpināta un jā, nedroša, dēļ šīm viņu "attiecībām". Varbūt kādai ir līdzīga pieredze, kā izrunāties ar puisi par šo? Varbūt kāda ir šīs bijušās statusā un var mani nomierināt, ka tas varbūt tiešām ir normāli?