Centrāltirgū nepērku - pat man šķiet, ka veļai tur ir briesmīga kvalitāte, lai gan vienmēr esmu bijusi par to, ka labāk lētāku un biežāk pamainīt, nevis ar zelta spīguļiem, bet novalkāt nevar, turklāt - centrāltirgū nevar piemērīt (nepietiek ka Maša pasaka, ka šis man būs kā uzliets), un modeļi tur arī tomēr dīvaini, šķiet dažiem kartons iekšā (vai nu kaut kas ļoti līdzīgs) tādēļ izvēlos parastos veikalus - galvenokārt sepāla (uz atlaidēm cenas ļooti labas, ir, protams, tur arī ne tik smukie komplekti, bet var atrast arī tiešām glītus), pirms slēgšanas ciet šo to vēl cubusā nopirku, arī h&m, new yorker, retāk lindex
Speciālajos apakšveļas veikalos tik pat kā neiepērkos (izņēmums ir women`s secret veikals) jo šķiet, ka tajos vairāk tādas basics lietas un nu cenas arī, protams, baigās!
Daudz apakšveļai netērēju, nu pa komplektiņu maksimums 20 eiro, bet tad jābūt tiešām glītam. Biežāk gan daru tā - nopērku saistu krūšturīti (nu cenās līdz 15 eiro, bet pārsvarā +/- 10 eiro, uz atlaidēm, protams, krietni lētāk) un biksītes piemeklēju atsevišķi, par tām vairāk kā 5 eiro izdod gan man žēl un to arī nedaru :)