Tauriela
Lielaka problema butu Latvijas policija. Ja siem nav iespeju vai gribesanas izmantot GPS, lai noteiktu likja atrasanas vietu, kadas tad viniem ir iesmejas un gribesana noteikt IP, lai visar noskaidrotu kuras valsts policijai rakstit? Otrkart, ka jau te teica ka cilveks visticamak atrodas tepat Latvija un pat ja vins ir arzemes, tad visticamak ka ES kur ir lielaka dala Latvija emigrejuso. Cik cilveku emigre uz Sudanu vai Somaliju?
Tu gadijuma nestrada valsts policija vai nestude policijas akademija? Tiesi tada pasa maniere ka tu megini parliecinat, mani centas policija "atsut". Attiecigas problemas sakara bija nepieciesamiba atras cilveku un tad nu plicists nemas man uzdod debilus jautajumus vai es so personu meginaju draugos atrast :D, talak vins izteica varbutibu, ka ta persona ir arzemes utt. Vardu sakot man tika teikts pilnigi viss, lai mani atsutu. :D Es detalas seit nevelos atklat, bet sarunas gaita noskaidrojas, ka policija likumus nezina un man nacas skaidrot LR likumdosanu. :D Policija nekad neko nezina, nevienam palidzet nevar un nemaz negrib ne zinat, ne palidzet. Viss ko policija mak darit ir spelet speliti "pasaki ko man darit un es tev pateiksu kapec to nevaru izdarit", taja vini ir izcilnieki, tapat ka daudzes te foruma. Tas ir latviesu kolektivais domasanas veids, diemzel, kas policija izpauzas tik spilgti ka nekur.