Sveikas, daiļās un daiļie! :)
Man ir tāda maza mazītiņa problēma, man portatīvajam datoram nedarbojas klaviatūra, vai to var kaut kā labot?
Pieslēdzu no vecā stacionārā datora klaviatūru un tā iet, bet cik ilgi tā??? Varbūt to var kaut kā labot, vai būs pie meistara jānes, datoram bik vairāk kā 2 gadi...
Man atteica tastatūra, precīzāk daži taustiņi, izņēmu tastatūru laukā, ieliku no jauna tastūras vadiņu tam atbilstošajā caurumā un viss darbojas. :) Pajautā kādam čalim, kas saprot labi pc. :)
S80, acer. amazing, jā, protams, viņš pirms tam, uzmeta baigo erroru un stundu meklēja vainu, tagad viss iet, bet klaviatūra ne, ar pievienoto klaviatūru viss iet.
Nu, tad varbūt viņam nekas traks nav noticis. Paskaties vai tastatūras draiveris darbojas un tad tikai viņu meklē un Tev jāmeklē atbilstošs Tavam pc. :) Bet iespējams, ka Tev ir vads no kritiena izļurkājies. Redzi tastatūru tur tādas kā mazas kājiņas? Viņas uzmanīgi un pa vienai vajag atbīdīt ar nazi un tastatūran būs atgrīvota, tad redzēsi kur ir pievienota tastatūra, atver uzmanīgi malējās kājiņas, kas tur to vad, iebīdi atpakaļ vadu un nospied atkal kājiņas atpakaļ, uzliec tastatūru atpakaļ, manai apaksā liekās pa priekšu un tad uzmanīgi iespiežu atpakaļ tastatūru. šis triks jādara, kad pc ir izslēgts un baterija izņemta. Te ir princips, kā tas notiek: https://www.youtube.com/watch?v=2B0__5StBZw
Es savā kompī ielēju kvasu, viss salipa un man arī nestrādāja klaviatūra, labot, protams, varēja, bet manksāja tas tik neadekvāti dārgi, ka vienkārši nopirku jaunu kompi.