Es jau iepriekš rakstīju, ja nav reālas izejas no situācijas, tad var manīt skatījumu uz to un arī tas jau būs risinājums. Ja esi uz nāvi nolemts slimnieks, tad varbūt tieši šis īsais dzīves posms līdz nāves stundai ir iemesls kaut kādam notikumam, rīcībai, kaut kādam paliekošam plānam... Mēs visi reiz mirsim - cits ātrāk, cits vēlāk. Nāve nav nekas pārdabisks... Var jau protams ieslīgt depresijā... Kas nu kuram ir tuvāks...
Mana dzīve absolūti nav rožu dārzs un esmu piedzīvojsi gana daudz, lai daudzas cosmo meitenes te jau sen būtu ieslīgušas pamatīgā depresijā, bet kā redzi - ar mani viss ir ok. Mani nudien nebiedē grūtības un smagas situācijas.
Un vēl tagad padomāju par to egoismu... Ir gan egoisms - tas ir egoisms pašam pret sevi. Pašnāvnieks liedz sev iespēju kaut ko sasniegt, par kaut ko kļūt, liedz iespēju iemācīties tikt galā ar grūtībām... Dzīve katram no mums ir dota, lai mēs katrs par kaut ko kļūtu. Jā, mēs paši esam atbildīgi par savu dzīvi un varam to sev atņemt, bet līdz ar to mēs atņemam paši sev iespēju... Egoistiski...