Sveicinatas,atkal:D Gribeju pastastit,pareizak padalities par vienu energijas dzerienu:DVispariba es esmu uz Jus ,ar tiem energijas dzerieniem,bet ir gadijies ka prasas pec viniem . Brizos kad baigi nak miegs,bet vel daudz kas jadara tad sanemos un noperku,bet tas ta. Nu lab bet sodien staigaju pa rimi,gribeju,kadu sulu panemt, un ieraudziju so ,kapec man pardijas intrese? Es esmu mate teju dzerusi,un man loti garsoja,tadel piesaistija uzmanibu ari sis energijas dzeriens, un ziniet loti garsigs:) No tas divaini saldas garsas,kas man tiesi nepatik,nebija ne minjas.
Par dinamītu neko nezinu, bet kad man vajadzēja enerģiju (bija nepieciešams līdz vēlām naktīm palikt nomodā), vislabāk palīdzēja redbull un burn. Vispār visi tie dzērieni ir diezgan pamatīgi sū..., bet nu ja ir nepieciešams mundrums, tad ir jāskatās pēc tā, kurā dzērienā ir vairāk kofeīna. Burnam bija 32g uz 100gramiem, citiem mazāk.
Wops, nedaudz sajaucu tās mērvienības, atceros tikai ciparus. Nu tad šis ir līdzvērtīgs burnam, cik esmu skatījusies, vairāk par 32 nepārdod, redbulam laikam bija ap 28, monsteram, kurš manā uztverē garšo pēc šķaidītas zobupastas, arī.
Nepatīk man šitie. Tikai Redbulls ar Jēgerīti patīk :D
Ja vajag bezmiegu nakts vidū, ņemu kafiju vai kofeīna tabletes, tām vismaz nenāk līdzi visi enerģijas dzērienos sastopamie sū...
Hmm, nu man, piemēram, kafija negaršo, tāpēc tas īsti neder, bet kas par kofeīna tabletēm? Tāpat vien aptiekā nopērkamas? Pirmo reizi par tādām dzirdu.
jā ir aptiekās un tajos retajos lielveikalos, kur kaut kādus basic medikamentus a la oglīte pārdod. Ja var, tad es arī labprātāk izdzeru kafiju, bet ne vienmēr tam ir laiks, vai iespēja viņu dabūt, a šitās vienmēr somā.
Tagad es šito gribu pamēģināt.Un to mate tējua rī.Nesne divos turkos pirku tējas un skatījos uz to amte un domāji,kas tas diez ir,bet pēc skata nešķita simpātiska un tā arī pat nepasmaržoju
Ja ,man ari kafija negarso, reizem perku so ,jo vinu var iedzert vel kautcik, a visas tas TCHIBO ,merild un man liekas drausmigas, dzer bez cukura, rugta ar cukuru ari nekada:(
Man der tikai late vai kāda šķīstošā,bet neesmu kafijas mīļotāja.Ja vajag enerģiju,tad izpalīdz enerģijas dzēriens.Kofeīna kaspulas uz mani nekādu efektu neatstāja
ir gadijies ka tie energijas dzerieni tikai noliek guleet..un efekta nekaada..agraak dzeru milzu apmeros, tagad samazinaju devas..Man milakie tomer ir tie Monster, ipasi zialis low carb. :)