Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Puisis depresijā

 
Reitings 202
Reģ: 19.03.2014
Neceru, ka kāda varēs palīdzēt, taču ir vērts mēģināt...

Kopā ar savu draugu esmu jau vairāk kā 4 gadus. Ļoti mīlu viņu un zinu, ka arī viņš mani. Jau 3. mēnesi esmu Francijā un pēc 3 nedēļām atgriezīšos Latvijā pavisam. Galvenā problēma ir attiecībās no attāluma...

Viņš ir viens no privātīpašnieciskajiem puišiem. Viņš to argumentē ar to, ka mīl mani un uztraucās par mani. Savas attiecības uzturam caur skype, vienu reizi šajā laika periodā biju arī uz 9 dienām atgriezusies Latvijā. Problēma ir tajā, ka viņš vēlās zināt katru manu soli šeit. Katru dienu sazvanāmies un sarakstāmies. Tiklīdz neesmu viņam pateikusi, kur eju vai ko daru viņam liekas, ka esmu aizmirsusi par viņu vai ar mani kaut kas noticis. Mums par to ir bijuši vairāk strīdi - godīgi sakot no manas puses, jo es nevaru izturēt, ka mani tik drausmīgi ierobežo. Tas ir tāds kā morālais terors. Es saprotu, ka viņam ir grūti, bet viņš vispār neprot dzīvot bez manis. Viņam visa mana dzīve griežas ap mani, taču es dodu priekšroku brīvībai - esmu daudz haotiskāka un man patīk baudīt dzīvi - man patīk ceļot, priecāties par to kas apkārt un es dievinu spontānas idejas un bohēmu. Es esmu vieglprātīga un to atzīstu - taču esmu jauna, man ir tikai 21 un nekad es neiegūšu no dzīves daudz kā šajos jaunības gados. Es pavisam droši zinu, ka mana dzīve mainīsies, kad pienāks laiks - bet tas noteikti vēl nav tagad. Jā, protams varu izšķirties no sava drauga - bet es to nevēlos! Es vēlos veidot savu dzīvi tieši ar šo cilvēku. Viņš ir pavisam citāda rakstura nekā es - viņš ir ļoti apdomīgs un pirms kaut ko dara viņam jāizvērtē visi plusi, mīnusi un viss. Viņš nav pavisam spontāns, bet viņam ir ļoti liela atbildības sajūta. Ar viņu es jūtos droši, viņam varu uzticēties un varu arī uz viņu paļauties.

Problēma kāpēc rakstu ir uzradusies tagad, 3 ned pirms man jābrauc uz mājām. Viņš ir galīgi sašļucis, nerunā ar mani normāli. Tikai visu laiku atvainojās par to, ka mani ierobežo, ka ir slikts un ka viņam nav pašvērtējuma. Man absolūti nav ideju kā pacelt viņa ego... Man liekas, ka viņš domā, ka es šeit dzīvojot vispār par viņu nedomāju, ka man ir jautri un ka es viņam varētu nezvanīt, nerakstīt utt. Tā nav un es nespēju viņam to pierādīt...

Kā jums liekas ko lai es daru?
Kā lai es lieku viņam pasmaidīt? Viņš ir pilnīgi tā kā depresijā...
21.04.2014 16:48 |
 
Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Bieži vien tie ļoti privātīpašnieciskie un greizsirdīgie puiši ir tādi tieši tādēļ, ka viņi paši spētu/spēj iet pa kreisi. Šis ir daudz kur lasīts un dzirdēts, un arī uz savām attiecībām atskatoties- ierobežojošie puiši ir paši mani krāpuši vai mēģinājuši to darīt, kamēr tie, kas man ļāvuši iet izklaidēties pat divatā ar citu, viņiem nepazīstamu puisi, ir bijuši uzticīgi (vismaz nav pieķerti).

Bet varbūt šis nav tas gadījums ;)
21.04.2014 17:00 |
 
Reitings 202
Reģ: 19.03.2014
Mums ir diezgan bagātīga vēsture, jo attiecību sākumā (pirms 4 gadiem), pirmo pus gadu viņam patika kāda cita meitene, kuru viņš nevarēja dabūt - taču tas viss beidzās ar pamatīgiem skandāliem no manas puses un viņš beigās izdarīja savu izvēli. Un pirms diviem gadiem uz 1 nedēļu bijām pašķīrušies, viņš pateica man ka viss cauri, bet tad saprata ka nevar bez manis. Kopš šīs šķiršanās varu 100% garantēt, ka viņš ir man uzticīgs un nav mani krāpis - pirmkārt, jo visi mūsu draugi ir kopīgi, otrkārt, mēs dzīvojam vienā no Latvijas mazpilsētām, treškārt - klubu dzīve vai ballītes kur ir tikai sveši cilvēki viņam nav aktuāli jautājumi un ceturtkārt - Latvijā mēs dzīvojam kopā. Viņš ir pilnīgi cits cilvēks, nekā tas kurš bija attiecību sākumā. Viņš patiešām bija brunču mednieks, bet tagad, jebkurš mūsu draugs apliecinātu, ka viņš ir 100% uzticīgs man.
21.04.2014 17:15 |
 
Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Ja probleema ir attaalums, tad varbuut iekomentee, vai pusim Francijaa ir doma palikt vai arii tas tikai uz laiku? Ja vinjam tur ir naakotnes plaani, varbuut pati apsver iespeeju studeet vai straadaat Francijaa???
Ja vinjam Francija ir k.kaads dazhu meeneshu variants, tad nevajadzeetu no taa uztaisiit probleemu, jo Latvijaa juus tachu dziivosiet kopaa, vai ne?
21.04.2014 23:38 |
 
Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Nu man liekas, ka tu tur neko nevarēsi izdarīt, jo puisim pašam jāsaprot, ka dzīve sastāv ne tikai no tevis, bet arī no citiem cilvēkiem, hobijiem utt.
22.04.2014 00:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits