Sveiki! Piedodiet,ka bez garumzimem! Nav man tadu plansete...
Meitenes, man vajaga jusu palidzibu. Gruti ir kluset un izlikties,ka visslabi.Vajaga skatu no malas. Saksu ar to,ka esmu preceta,man ir 5 gadigs berns. Ar mammu attiecibas vislaik bijusas jocigas - it ka mil,rupejas, pardzivo, bet tai pasa laika lien ara briziem nesaprotamas lietas... Piem. tinju gados, stradajot uz lauka, kur bija turpat kaimini, vina saka blaut,ka man mute ka vecas vecenes pakala un iesita man plauku... Tas bija tik pazemojosi,ka vel tagad atceros to! Ari par sexu, mr un citam meitenu lietam kautrejos runat. Biezi labprat viesojos pie labakas draudzenes,kurai bija forsi vecaki...
Labu laiku atpakal virs devas prom pelna. Vienojos, ka varesu padzivot pie mammas, atradu turpat darbu. Sanak vecakiem 2.stavs, man 1. un par visu es maksaju pati - pati perku est, malku perku, dodu elektribai utml. Vienigais - majas izmantoju pienu un olas, jo vecakiem ir govs un vistas. Pat, ja vecaki kur mani vai bernu ved (piem.pie daktera) es maksaju.
Bet arvien vairak man sap viena lieta... Attieksme... Ja censos sevi aizstavet, ko preti saku - dabuju pamatigu plauku vai mammas kavienu. Mamma pieteikusi - tu uz mani neblausi! Ok. Neblausu. Bet, kad vina blauj, tad saku - ludzu,neblauj- tad sanemu - attieciba pret tevi daru ko un ka gribu, kad tu busi mana mate, tad ari ta varesi. Tur ta lieta,ka es esmu mamma. Bet es nevaru iedomaties, ka es necienu bernu, jo tas,ka esmu mamma un vins mans berns,nenzoime, ka vins nav cilveks,kas pelnijis cienu... Un ari ta muziga manis nenovertesana! Skolas laika - tu nebusi spejiga pabeigt skolu un iestaties augstskola! Tomer es pabeidzu skolu un sobrid man 2 augstakas. Tu nevaresi to un sito, tu neesi normala mamma, normalas mammas dara savadak, nevis ka tu utml. Sobrid lukojam atsevisku dzivokli.jo vairak nevaru izturet. Bet,pat tad kad aiziesu, es zinu,ka nekas nemainisies.Jo pa vasaru dzivoju prom, bet tapat zvana - ko, tu ar bernu uz kaazam iesi, nee,normalas mates neiet uz tadiem pasakumiem ar berniem utml. Briziem man vnk gribas begt. Man sap manis nenovertesana,man sap gan fiziski, gan garigi vinas plaukas....Es saprotu ari,ka mil un uztraucas, bet tad kapec lien ara tadi nesmukumi?