Es studēju to, kas man patika, jo uzskatīju un vēl tagad uzskatu, ka nav pilnīgi nevienas profesijas un studiju programmas, kura 100% garantē darbu un milzīgu algu pēc tam. Ja tāda būtu, tad visi to studētu, jo garantēts darbs. Manuprāt, jebkuras profesijas labs speciālists bez darba nepaliks. Labs frizieris, advokāts, ārsts vai kāds cits - nu nepaliks. Viena paziņa horeogrāfos studē un skeptiķi var iet piecas mājas tālāk - viņa ir izcila un es šaubos, vai paliks bez darba, kad pabeigs studijas.
Jāskatās kāds tu esi cilvēks. Es piemēram, nespētu studēt to, kas mani neinteresē, tikai tāpēc, ka visi saka, ka baigia labi, vai tjipa baigo naudu varēs raust. Ja mani neinteresē, tad rezultāti būs viduvēji(ja vispār pabeigšu, jo kaut kāda nākotnes nauda, kura pat nav nekāda 100% garantija, man kā motivācija nestrādā) un viduvējs speciālists...nu diez vai es tur kkādu baigo piķi raustu. Būtu tikai tērējusi savu laiku mācoties to, kas neinteresē. Bet ir cilvēki, kuri iet un mācās to, kas neinteresē, spiež sevi un izdara.
Bet man liekas, ka galvenā problēma ir fakts, ka tu, kā pati saki - nevēlies mācīties. Un ja nevēlies, tad vienalga, ko tu izvēlēsies, tev diez vai būs prieks un interese, jo tu vispār nevēlies to procesu. Varbūt tad vērtīgāk ir izlaist vienu gadu, pieteikties kkādos brīvprātīgajos(esmu dzirdējusi, ka citi tā dara) un varbūt pēc gada tu zināsi, ko 100% vēlies studēt, nevis iesi studēt tikai studēšanas pēc.