es kā jau tortillu meistars pastāstīšu, ka var likt iekšā visu ko kārojās. var likt gan lavašā gan tajās jau pieminētajās gatavajās. lavašu vienkārši sagriez mazākos gabaliņos. lavaši citi ir tādi miltaināki , citreiz paliek sausi un cieti sildot. var sildīt arī tosterī ietinot cepampapīrā vai folijā. folijā būs labāk. bet nedrīkst likt foliju mikrenē (nu mazums kāds nezin :D ) aizlocīt var mierīgi uztaisot turziņu. nemācēšu izstāstīt, bet pildījumu saliek tieši viducī atstājot gan no augšas, gan apakšas brīvas maliņas, tad atloka apakšmaliņu un sarullē kopā.
kā jau meitenes arī minēja iekšā var likt visu ko kārojās, ķīnas kāpostu, salātlapas, parasto kāpostu, kas nedaudz garšai pamarinēts etiķ-eļļas maisījumā (protams, kaut ko piejauc klāt, burkānu vai ko kārojās) marinētus sīpolus, fetas sieru, gaļu kādu gribās. labi der arī uzkodu mērce (neatceros kas ražo, laikam spilva, labi garšo) ķiplokus, vai majonēzi ar ķiplokiem uztaisot ķiploku mērcīti utt. :)