Bet jau tad, kad Aņa atnāca, šķita, ka viņa tur patiesi neiederas. Viņa apti nesaprot, ko vēlas, tāpēc nav brīnums, ka Bušs visu laiku teica, ka viņš Aņu nesaprot. :D
Bet ziniet - Bušs man arī liekas īsti tur nav. Kā vienmēr piedalās konkursos. Vakar par to piedzērušo vīru..nostājas- esmu piedzēries! Un? man liekas kaut kāds strannijs.
es neesmu kādu laiku skatījusies, tagad paskatījos, neko diži neesmu izlaidusi :D paskatījos ieliktos instagrama profilus, cik interesanti, daži tā mainījušies. + kāds vispār no izveidotajiem pāriem ir kopā?
Bušam man liekas, ka vienkārši vajag tādu sievieti, kura var viņu vadīt, pats teica, ka viņam patīk spēcīgas sievietes, nu valdonīga kā Katja :D Nu tāds bīdāms un stumdāms viņš ir.
Man arī nepatika Aņa, nu nekas īpašs. Bušs arī liekas nekāds.
Nezinu, vai Polīnai ir savs instagram konts, bet caur serebro kontu var redzēt, kā viņa tagad izskatās. Man liekas, ka viņai tā čolka nepiestāv.
Pēc šīs sērijas... :D es nez, vels toč ir debils, hemoroīdi, padirst nevar.. :D Un Oļa kā tāda māte likās ēriku aizstāvēt it kā tam pašam mēles mutē nebūtu..
Man sāk besīt tā Oļa, villas saimniece atradusies, neglīta ka vells. Vispār man tur visi sāk besīt :-D Un to blondo Katju vispār... Aggghrrrr, pārvārīt nevaru, trollliss kkāds gan izskatā gan personībā.