Ko labāk neteikt savam vīrietim

Reitings 15
Reģ: 13.04.2014
Šeit cosmo izlasīju rakstu sadaļā Par vīriešiem- Ko labāk neteikt savam vīrietim!
Tiik patiesi un lika man tomēr aizdomāties cik bieži pati esmu palikusi apmūlsusi jo no vienkāršas sarunas izvēršas traks strīds....

Neapzināti esmu bieži teikusi tās frāzes... ehh un laikam jau Viņam tas tiešām spēj nokaitināt- viss biežāk Viņš vienkārši noslēdzas un skaidrs esmu pateikusi ko par daudz un nevietā!

Vai tu mani mīli?
Esmu pārāk resna/ tieva/ skaista/gara...
Man nav ko vilkt mugurā!
Par ko tu tagad domā?
Tu dusmojies?
Tūlīt būšu gatava!
Vai tu mīlēji savu bijušo?
Tu mani nesaproti!
Es zinu labāk!
Man vienalga!

Tu mani nesaproti- ir laikam mana top numur 1..

Kā ar Jums meitenes?
16.04.2014 17:01 |

Reitings 15
Njaa man laikam tad tiesam medz biezak ka citiem gadities pateikt ko nevieta- vai otradi. Esmu piefiksejusi dazus berniskigus izteicienus nevieta, bet laikam es pati esmu tads rakstura cilveks un mans puisis pretii tads pats. Atri aizdegas un piemetina ko nevieta, pluss man vienmer bijusi tada mode izteikt savu pedejo vardu- kas ari sanak parasti- "NEKO" "kada tam nozime", pati pec tam saprotu ka vereju jau bez taa...

Soreiz laikam nebiju domajus tos kliseju variantus kas paradas visos zurnalos vai portalos. Steriotipi par sievietem vai viriesiem- ko Jus meitenes seit minat. Tos variantus tikai taa no raksta piemetu- ka variantus.
16.04.2014 18:08 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Man nav ko vilkt mugurā!

šo es saku katru rītu.

bet vispār te nekā tāda aizliegta nav.
Par ko tu tagad domā?

kas te būtu tik traks, nez?
16.04.2014 18:11 |

Reitings 15
Sonata13
Tev laikam taisniba- ir lietas kas ar laiku ilgaas attiecibas var paradities pardaudz- kads izteikums kas atkartojas. Laikam tas bus man gadijums, bet nezinu laikam man tas sarezkitais virietis gadijies un pati ar raksturinu...
16.04.2014 18:11 |

Reitings 15
piparene-
ehh man tomer ir dazas reizes gadijies uzbazties ar tekstu -Par ko tu tagad domaa? un ne jau tads ikdienas variants, bet diena un mirkli kad nevajag otram uzbazties...
16.04.2014 18:14 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Nezinu, man tiešām liekas ĻOTI dīvaini, ja jāsāk domāt, ko nepareizu/nevietā esi pateicis savās attiecībās. Protams, nerunāju par apvainojošiem izteikumiem, bet, piem, to pašu "par ko tu domā?". Ja to nevar atļauties attiecībās, tad nafig vispār tādas attiecības vajag, kur katru vārdu vajag rūpīgi apdomāt pirms izsaki? ..
16.04.2014 18:16 |

Reitings 15
Njaa mazliet pagruti ar Jums meitenem parunat- laikam nemaku savu domu pareizi noformulet.

Okei!

Nezinu man ir loti ilgas attiecibas un viens gan ir skaidrs ka attiecibas nekad nav viens liels roza burbulis.
16.04.2014 18:21 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es tādus rakstus lasu priekšā vīrietim, un mēs abi rēcam, jo tas neatbilst

+++
Šis par mums :D:D
Tāpat mēs abi nereāli rēcam par tiem rakstiem no sērijas ''100 padomi kā pavedināt vīrieti/kā noturēt vīrieti/kā izveidot ideālas attiecības'' utt Draugs pat man ir nopietni jautājis, vai tiešām sievietes tam tic un tās lietas izmanto.

Mums attiecības arī nav nekāds lielais rozā burbulis. Mums ir gājis kā pa kalniem un lejām, bet nav neviena normāla jautājuma vai izteikuma, kuru es nevarētu draugam pateikt, jo tas redz' uzraus kašķi.
Pilnīgi stulbumi, jā, tie var viņu šad tad nokaitināt, bet kuru gan nenokaitinātu?
No minētajiem...nu, man stulbumu kategorijā ietilpst ''Esmu pārāk resna/ tieva/ skaista/gara...'', jo man liekas, ka šitā žēlošanās un gaudošana(īpaši vēl, ja nāk no normāla izskata cilvēka) manuprāt, var izbesīt jebkuru.

Atcerējos vienīgi, ka draugu nobesīja mans stress pirms maģistra aizstāvēšanas, taču tas nobesīja visus manus mīļos un beigās arī mani pašu(bet es nevarēju beigt stresot).
16.04.2014 18:27 |

Reitings 15
Un tomer attiecibas ir diezgan liels kompromis- it seviski jo ilgakas tas ir. Divi cilveki nevar dzivot kopa tadi kadi vini ir, ar gadiem pienak pienakumi, raksturi mainas un diviem cilvekiem ir jamainas kopaa. Nav jau runa ka jabaidas ko pateikt- cilveks var teikt visu ko velas, tikai katram mums ir lietas kas kadreiz aizskar vai aizkaitina...
16.04.2014 18:29 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Bet par tēmu "Ko labāk neteikt savam vīrietim".. nevajag teikt, ka bijušajam bija lielāks vai ka bijušais bija labāks gultā utt pat, ja čalis konkrēti uzprasās uz godīgu atbildi :D Zinu vienu gadījumu, kad čalis prasīja un kad saņēma to godīgo, bet ne visai glaimojošo, atbildi, nebija īsti priecīgs un man tas tika atstāstīts jau ar tādu zemtekstu, ka "Nu kura tad nezin, ka tādās lietās vīrietim nelabvēlīgu taisnību teikt nedrīkst"... :D
19.04.2014 14:35 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
tas drizak ir lietas kuras virietim nevajadzetu stastit/uzdod man :D:D :D
19.04.2014 15:13 |

Reitings 7682
Par sevi varu teikt, ko gribu to saku un runaju daudz, nereti nefiltreju, aizrunajos. Un? I es vel dziva i virietis tas pats blakus:D
19.04.2014 15:14 |

Reitings 7682
Nu ja es virietim vienkarsi uzjautatu pa ko doma, bet man preti uzblautu, ka NEKO, izvalbitu acis un aizietu uz otru istabu...es pateiktu lai mekle vietu kur parnaksnot jo man blakus tads puslis negules..tagad vismaz bus par ko domat :D
19.04.2014 15:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits