Ar nožēlu jāatzīst, ka nu jau jūtos kā pro šinī jautajumā.
Man jau protams prieks par tām, kurām izdevās šo problēmu atrisināt ar tējiņu un lielu šķidruma daudzumu palīdzību, bet es tomēr no sirds iesaku nekavējoties zvanīt ģimenes ārstam. Es piezvanīju ar novēlošanos(arī laikam bija 3 dienas), jo šķita, ka gan jau tikšu cauri ar dzērveņu kapsulām un tejām, bet, kad muguras lejasdaļa sāka sāpēt tā, ka vienkārši guļot gultā pie katra elpas vilciena sāka birt asaras(pie kam neesmu no čīkstulēm sāpju ziņā), sapratu, ka ir jāzvana. Pezvanīju, pakonsultējos, ieteica man zāles, kuras var dabūt bez receptes, kuras jādzer līdz vizītei. Pēc vizītes jau ar recepti(Furamag) devos uz aptieku un nepilnas divas dienas pēc kursa uzsākšanas bju atkal uz strīpas.
Arunājos arī ar vienu no draudzenēm, kuru arī šī problēma ir skārusi. Viņas ģā ir minējis, ka šīs problēmas ierosinātājs var būt ļoti aktīva seksuālā dzīve(medusmēneša kaite), vai arī partneris, kurš, dzimumakta ceļā, ir nodevis kaut kādu tur baktēriju, kā rezultātā abi dzēra, manis jau minēto, furamagu.
Mana ģā teica, ka šī problēma varēja rasties trīs iemeslu dēļ. Dzimumdzīve, pārāk mazs izdzertā šķidruma daudzums, vai arī tas, ka neapmeklēju tualeti uzreiz kā saprotu, ka vajag ti. ciešos.
Pirmo reizi ar šo saskāros janvārī un tagad atkal pie mazākajām aizdomām par iekaisuma atgriešanos devos pie ģā un tiku nosūtīta uz atkārtotam urīna analīzēm, kā rezultātā atkal dzeru zāles.
ļoti nepatīkama problēma, taču ar pareizo pieeju ļoti ātri atbrīvosies no nepatīkamajām sajūtām.