TRISTURIS

Reitings 23
Reģ: 12.03.2014
Es pat nezinu ko es isti no jums gribu,so visu rakstot,laikam vnk dzirdet jusu viedokli,vai tas ir pareizi!
Lieta tada,kad man ir izveidojushas simpatijas ar virieti,bet ir viens loti liels BET,vins ir manas tantes bijushais virs(skirushies gadus 5 atpakal) vinus nekas vairs nesaista,bet man liekas,kad tas pilniba nav pareizi no manas puses,grauz visu laiku sirdsapzina,kad to visu ir jabeidz..ka jums liekas? Arpratigi?
15.04.2014 12:45 |

Reitings 23
To jau,kad nebus sajusma es zinu..Vnk mazliet kaitina tas viss,dzive gadas visadigi,ja es saprastu,ja vini vel butu virs ar sievu un es pa vidu iejauktos un to visu partrauktu,ja tad es butu pedeja MAITA..
Bet seit jau attiecibas ir sen gala,un ko darit ja starp diviem cilvekiem,kas izveidojas,es jau vinu ari vareju iepazit savadak,citur..vai tad uzreiz tas skaitas,kad tas virietis man ir norakstits!?
15.04.2014 13:07 |

Reitings 23
Bet zin ka,viens ir mums ta domat,bet vai vina ari tik mierigi uz to reages,par to gan saubos,ai laiks visu saliks pa plauktiniem,ka jabut,ta ari bus!
15.04.2014 13:09 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Kādas viņiem šobrīd ir attiecības? Kontaktējas, neitrālas? Un ko vsp viņi domā viens par otru?
Es jau varu iedomāties, ko Tev nāksies dzirdēt (viņš Tevi izmanto, lai tiktu klāt tantei, atriebtos, jo pameta, bla, bla, bla). Tādi ir cilvēki, tā mēdz notikt, jo reizēm prātiņi nespēj tik tālu aizdomāties, ka dzīve jau nebeidzas, ka Tu viņu taču redzi savādāk, ne kā tantes bijušo vīru, bet gan kā brīvu vīrieti...
Un pareizi Tu saki - kā jānotiek, tā notiks. Tā vnmr ir... :)
15.04.2014 13:13 |

Reitings 23
Diez gan neitralas,bet taka ir kopeji draugi,tad pa retam sanak,ne to,kad kads domas,kad vins caur mani grib tikt klat vinai,tas nebus gan..jo tur jutas ir zudushas pilniba un visi to zin,bet uzklausit cik vins bija slikts u.t.t es jau zinu,kad to man bus jaklausas!
Tur jau ta lieta,kad es uz vinu neskatos,ka uz tantes bijusho,mes katrs kadam esam bijushais,bet veidojam talak attiecibas,vnk soreiz ir mulkigi,kad vins ir tantes bijushais,un tur neko nepadarisi! Ne velti liktenis bija lemis,man vinu satikt,un tieshi tagad,kad jau vini skirushies entos gadus!
15.04.2014 13:20 |

Reitings 1972
Nu, tas bija domāts kā trakākais, ko varētu izdomāt par viņu (par to tikšanu klāt tantei) :D

Jā, nu tā ir - mēs katrs kādam esam ex, bet šoreiz vnk tā sanāca, ka iepatikās tantes ex. Sākumā citiem būs neierasti, ka viņš ir ar Tevi. Vsp Tev nav par ko uztraukties, vnk laid gar ausīm to info, vārdus, frāzes, ko kāds izsaka.. Cilvēki bieži vien mēdz kko nepatīkamu pateikt, pat neapzināti, tikai tāpēc, ka viņi nav informēti par visu, ka nezina detaļas. Saka to, ko redz.

Vrbt tgd ar Tevi notiek tieši tas, kam jānotiek..
15.04.2014 13:28 |

Reitings 23
Tieshi ta,vnk man vajag sobrid lauties mirklim un beigt vienreiz domat par citiem,savadak tai dzive iestregshu!Ka bus ta bus,kas gribes pienemt,pienems. Dzive neapstajas,bet iet uz priekshu!:)
15.04.2014 13:31 |

Reitings 1972
Tieši tā! :)
15.04.2014 13:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits