Kas noticis?

Reitings 3
Reģ: 14.04.2014
Sveiki!
Es pēc Mūzikas skolas ar draugiem, spēlēju Klasītes.
Kad biju aizlekusi līdz 10 un kad biju uz 6, ceļot savu akmeni, man iedūra kaklā.
Tas notika 2014.04.14 un tgd ir tas pats datums, bet pagaja 20 min, es domāju, kad pagulēšu, bet guļot sāp vēl vairāk.
Tāda sajūta kad kaklā ir kautkas leils izesprūdis.:(
Un ļoti sap vai kāds zin kad varētu būt noticis???
Paldies, par atsaucību...:)
14.04.2014 17:29 |

Reitings 2018
Reģ: 21.12.2013
:D:D:D
Es nevaru beigt smieties :D
14.04.2014 20:00 |

Reitings 421
Reģ: 26.09.2013
Diezgan murgaini aprakstīts.. bet nu vienīgais ko varu ieteikt, aizej pie cita endokrinologa, ja ir problēmas ar vairogdziedzeri. Izklausās pēc ta, ka tev ir viņs palielināts un varētu spiest uz elpceļiem.
15.04.2014 22:28 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Es kaut kā nesaprotu dažu komentētāju attieksmi... Jā, meitene uzdeva naivi muļķīgu jautājumu, nu un? Tāpēc vajag viņu par to nolikt tā, lai viņa turpmāk vispār justos neērti ko prasīt un labāk paliktu nezinot? Tad atkal varētu brīnīties, kur gan tik neizglītota jaunatne rodas, vai ne?
Un to saku ne tikai par šīs diskusijas autori, bet arī par citām nepārliecinātām meitenēm, kas izlasītu šos pārmetumus un tad nolemtu, ka labāk savus jautājumus neuzdot, lai nesaņemtu tādas pašas atbildes.

Autorei - ja situācija nav izdomāta, tad - dari labāk, kā te jau ieteica, parunājies ar vecākiem. (Gan jau, ka sarunā varēsi labāk un saprotamāk izskaidrot, kas īsti par vainu. ) Ja arī gribi pati ar visu tikt galā, tomēr veselība nav tā lieta, ar ko riskēt nevietā.
15.04.2014 23:29 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Baigaas pieaugushaas uzvedas kaa siikaas.

Izklausaas, ka raksta loti jauna meitene, kurai bail no aarsta. Kad es biju maza, tad man kaajaa ieduuraas koka gabals, man bija tiiiiiik bail teikt vecaakiem. Cereeju, ka pats par sevi paaries. Tikai nepaargaaja, saaka puuzhnot un kas tik veel ne. Labi, ka mamma pamaniija, ka kliboju un es nedabuuju asins saindeeshanos vai kaut ko taadu. Ja tajaa vecumaa buutu bijis taads cosmo vai siirupa forums, es arii droshi vien prasiitu tur.

Ella noteikti pasaki savai mammai, lai aizved tevi pie aarsta. Mazums kas tas vareetu buut, taada iedurshanaas kaklaa neizklausaas peec parastajaam galvas saapeem.
16.04.2014 00:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits