Gulētiešana?!

Reitings 436
Reģ: 16.06.2011
Kā ir jums - ejat kopā gulēt vai nē? Kaut kur nesen lasīju vienu no tiem "viedajiem"'kas teica,ka viens no labu attiecību noteikumiem ir,ka pārim pie miera ir jādodas abiem kopā,nevis viens dodas,bet otrs aizrāvies ar filmu vai ebay.
Jā,ir atšķirīgi darba ritmi,miega ritmi,bet tomēr vai sanāk?
:)
13.04.2014 00:11 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Visbiežāk es pirmā ierušinos gultā. Bet tā kā turpinu skatīties kādu seriālu vai filmu (vienmēr aizmiegam pie ieslēgta TV), tad man ir vienalga, vai draugs pievienojas pēc 5 minūtēm vai 45..

Segai gan jābūt vienai. Man tā patīk!
14.04.2014 10:10 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
cik no Jums gul zem atseviskam segam? Jums ta ir erti?

Mēs guļam katrs zem savas segas. Nē, attiecības tas nav ietekmējis šo gadu laikā un šaubos vai ietekmēs. Mums tas ir kaut kāds sīkums,(varu derēt, ka mans draugs vispār par to nav aizdomājies)jo mums galvenais ir lai katram būtu ērti. Es netaisos pavadīt pusi nakts karojot, lai man būtu sega(draugs vienmēr ietinās kā kūniņā) un mums arī vajag dažādus biezumus segām(man vienmēr vajag biezu, viņam 99% gadījumu-plānu)
Nē, mums nepietrūkst nekādas mistiskas zemsegas tuvības pa nakti. Es guļu un vispār vienīgais, ko pa nakti jūtu, ir brīdis, kad kaķis uzlien un uzklājas man virsū gulēt. Mums arī nav ērti tur vīstīties un tīstīties vienam gar otru gulēšanas laikā, jo abiem miegs ir ļoti svarīgs un tādā veidā nevaram izgulēties, jo nav ērti. Neizgulējušies abi esam nīgri, noguruši un ātri aizkaitināmi un ja ir iespējams sev šādus noskaņojumus un emocijas aiztaupīt, kāpēc to nedarīt?
Mīlināšanās, tīstīšanās un viss cits ir pirms iešanas gulēt.
14.04.2014 10:17 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
cik no Jums gul zem atseviskam segam? Jums ta ir erti?

tā kā man patīk segā ieritināties, tad es biju tā, kas gribēja atsevišķu segu, tāpēc pārsvarā guļam ar atsevišķām segām, tā liekas ērtāk, bet tas netraucē gulēt arī zem vienas šad tad. Ja runa par ērtumu, tad katram ar savu segu tomēr ir ērtāk.
14.04.2014 10:18 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Neietekme nekadi attiecibas, ka nav tas 'zem segas tuvibas'?

Vienīgais, ko atsevišķas segas ir ietekmējis- labāk izguļamies. Attiecībās gan nekas nemainās.
14.04.2014 10:19 |

Reitings 546
Reģ: 15.03.2013
Man nekad nav bijis svarīgi vilkt otru līdzi gulēt, ja pašai nāk miegs, dusma jau bija, bet ko darīt, ka otrs var izvilkt līdz 1 naktī pie TV, pc utt, bet man jau 10 acis līp ciet.
14.04.2014 10:32 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Pirmo periodu, protams, vienmēr ies kopā gulēt,

Ne vienmēr tas tā notiek. :D
14.04.2014 11:48 |

Reitings 2230
Interesanti palasit tik atskirigus viedoklus.
Man, piemeram, butu baigais sasutums, ja mans virietis gribetu gulet zem atseviskas segas. Man patik pieglausties klat, vienmer jabut kaut kadam kontaktam. Cik sevi atceros, tad vienmer ta ir bijis. Virietis ari sarauca degunu, kad ieminejos par so temu un gulesanu zem atseviskam segam :D
Bet laikam jau galvenais, ka abiem saskan. Viriesiem no dabas kermena temperatura ir augstaka, tapec mums vienmer salst, bet viniem karsti. Es sito izmantoju sava laba- spiezos klat, kad esmu atsalusi nakts vidu :D
15.04.2014 14:54 |

Reitings 5478
Neguļam zem atsevišķām segām, tikai un vienīgi zem vienas. Mums pat vienalga - otrs ir/nav slims,bet vienalga gulēsim zem vienas segas. Esam tā pieraduši un neko negrasāmies mainīt!

Ejam kopā gulēt. Vismaz cenšamies.
15.04.2014 15:02 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Tā kā mani bērnībā samaitāja ar pilnīgu klusumu istabā, tad pagulēt varu tikai klusumā un absolūtā tumsā. Ja mans vīrietis nevēlas iet ar mani gulēt vienā laikā, bet piemēram, tup pie kompja vai skatās TV, es pārvācos uz citu istabu gulēt. Guļam zem atsevišķām segām, jo zem vienas segas es regulāri apaukstēju muguru. Tas netraucē viņam uzlikt man roku vai apķert mani pa miegam. Un attiecības šāds miega režīms tikai stiprina, jo esam abi izgulējušies un laimīgi. Diez vai attiecības mums būtu labākas, ja es visu nakti dabūtu mocīties ar nosalušu muguru, vai būtu spiesta klausīties datora dūkoņā vairākas stundas. Mīļuma krākšanas problēmu atrisināju ar ausu aizbāžņiem un tumsu nodrošina biezie aizkari.
15.04.2014 15:05 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ejam gulēt vienlaicīgi, jau no pirmās dienas, ko dzīvojam kopā, tā iegājies. es nemaz nevarētu aizmigt, ja mīļotais nebūtu man blakus un es nejustu viņa silto sānu blakus :D
guļam zem vienas segas, izņemot vienu reizi, kad vīram bija ļoti augsta temperatūra un drudzis. viena sega un vienlaicīga gulēt iešana man ir tikpat svarīga kā apskaušanās pa nakti.
15.04.2014 15:06 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Man, piemeram, butu baigais sasutums, ja mans virietis gribetu gulet zem atseviskas segas. Man patik pieglausties klat, vienmer jabut kaut kadam kontaktam. Cik sevi atceros, tad vienmer ta ir bijis. Virietis ari sarauca degunu, kad ieminejos par so temu un gulesanu zem atseviskam segam

++ man ir tas pats, es laikam apvainotos! :D vienreiz pa jokam ieminējos savējam, ka tā varētu darīt, bet viņš (par laimi) bija sašutis par tādu domu :D
15.04.2014 15:09 |

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Tad kad mēs dzīvojām kopā mūsu ritmi itkā bija līdzīgi, bet katru dienu mainīgi, līdz ar to, katru vakaru bija savādāk. Es mācījos daudz, tāpēc bieži sanāca gulēt tikai pāris stundas vai negulēt vispār, citreiz atkal sanāca, ka pēc treniņiem kopā paēdām un kopā aizgājām gulēt, citreiz viņš ilgāk palika nomodā lasot grāmatu vai skatoties filmu. Vai tas kaut kā ietekmē attiecības? Man šķiet nē, lai gan ja iedziļinas, iespējams nedaudz, tomēr tas vissticamāk ir saistīts ar pašu ikdienu, kad esam nogurušāki, tad esam rupjāki, ja esam pa dienu vairāk pavadījuši laiku kopā, tad mīļāki un tad arī biežāk aizmigām reizē.
15.04.2014 15:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits