LABS(!) dermatologs..

Reitings 285
Reģ: 25.04.2010
Labrīt dāmas!

Esmu jau ārkārtīgi dusmīga, vīlusies...
Mana seja ir sliktā stāvoklī jau no 2010.gada un nav pagaidām NEVIENS, kas spētu palīdzēt. Esmu bijusi pie 5 dermatologiem un neviens nav izrakstījis kaut ko, kas risinātu problēmu. Tikai pareizu kopšanas plānu(wow) kuru zināju un kuram sekoju jau pat pirms tā 2010.gada. Manā darbā traucē mans izskats, ir jau tik tālu, ka pat negribu uz darbu..

No šeit ieteiktajām Jaceviča nepalīdzēja, bet kad zvanīju Rozniecei biju šokā par attieksmi un aso atciršanu.

Ir vēl Latvijā kāds labs ārsts?
12.04.2014 06:54 |

Reitings 48
Reģ: 10.01.2014
Es gan pec vizites pie dakteres Roznieces biju vilusies. Varbut vinai garastavokla nebija iedzilinaties, diena tada nelaba gadijas - nezinu. Biju sakara ar dzimumzimem. Man ir loti liela dzimumzime vieta, kur berzejas biksu jostas dala. Vina apskatijas 3 sekundes ar aci un pateica, ka nemsim ar lazeru. Sak jau rakstit kaut kadu nosutijumu neko neskaidrojot. Es vinu partraucu un teicu, bet, vai tad tik lielas dzimumzimes labak nebutu izgriezt kirurgiski? Vina - "aa jaa var tak ari kirurgiski, nu jaa manis pec, varam ari kirurgiski, vispar jaa..." Izskatijas, ka vina vispar ir aizmirsusi, ka var ari kirurgiski nonemt dzimumziimes un, ka vispar pastav tads variants. Es gaidiju, ka vina man izstastis variantus, ko varam ari vinu darit un tad kopa varesim izlemt, nevis, ka man dakterei jaatgadina arstesanas varianti :D Neesmu vispar baigi piekasiga, bet man tiesam nepatika pie vinas. Es kabineta biju apmeram 6-7 minutes un samaksaju apmeram 25 eur. Nav ta, ka es pirmo reizi pie dermatologa biju un nesaprotu, ko runaju.
14.04.2014 15:30 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Labu dermatologu nav :) Pēc savas pieredzes varu teikt, ka nav vērts izmest tos simtus dēļ visādām analīzēm, krēmiem, tonikiem utt. Esmu tam visam gājusi cauri vairākus gadus... pilnīgā bezjēgā. Pat ja uz kādu laiku kaut ko novērš, viss tāpat atgriežas.

Tagad man ir ajūrvēda un vairs tādu problēmu nav.

Bet lai tā nebūtu tukša runa arī no manas puses, ieteikšu vismaz vienu līdzekli. Tā kā es nezinu cēloņus tavām problēmām, tad pašu universālāko - trifalu. Mazgā seju ar trifalu (trifalas pulverītis + rožūdens), var lietot kā skubi, masku. Ja nekas nelīdz, šis patiešām palīdzēs.
14.04.2014 16:01 |

10 gadi
Reitings 841
Reģ: 17.06.2011
chanely - Kur tādu var iegādāties? Un kādām ādas problēmām viņš tieši palīdz?
14.04.2014 16:17 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Chanely, tas ir šis? Plus rožūdens jānopērk? Tiešām pret pinnēm palīdz?:)

http://internet.bioteka.lv/index.php?dispatch=products.view&product_id=34197
14.04.2014 16:25 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Jā, tas ir tāds ajūrvēdisks pulverītis - samalti kaltēti augi. Tas nav tieši pret pinnēm vai kādām tur ādas problēmām, tā vienkārši ajūrvēdā ir pirmā palīdzība (piemēram, kā ceļmallapa tautas medicīnā). Tā ir lietojama iekšķīgi, bet var lietot arī ārīgi. Neeenormāli efektīvs līdzeklis. Kā teica mana guru, katru dienu pa karotei un visu mūžu ;)
14.04.2014 16:38 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Gāju pie INESES VĪTOLAS, privātprakse Rīgā, Ģertrūdes ielā 3-1, bet strādā viņa arī med.sabiedrībā "ARS" , maksā vizīte (vismaz novembrī) 20ls... viņa ir lieliska!
14.04.2014 17:10 |

Reitings 142
Reģ: 29.08.2012
Man ieteica dakteri Inesi Kolontaju. Paziņām ir palīdzējusi ar dzimumzīmēm un vēl visādām ādas problēmām. Pati arī plānoju aizdoties uz turieni. Vizīte arī neesot dārga, ap 30 eiro. :)
14.04.2014 19:31 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
Varbūt pameģini pie Lāsmas Kalnbērzas VC Pārdaugava.

Mana māsīca arī ir bijusi pie šīs dermatoloģes. Viņai arī bija diezgan sliktā stāvoklī sejas āda, ļoti ilgu laiku pēc pusaudzes gadiem. Nekas nelīdzēja. Šo dakteri ari kādā forumā ieteica. Tagad beidzot viņai jau uz pusi labaka tā sejas āda, ir gan kkāds speciāls krēmiņs viņai, gan arī vienreiz veica kkādu sejas tīrīšanu.
16.04.2014 20:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits