Te gan panesās diskusija par kaut ko citu, bet par tēmu rakstos. Pati liku tiesības 25 gadu vecumā un, godīgi sakot, ļoti nožēloju, ka nebija iespējas to darīt agrāk. 18 gadu vecumā dzīvoju mazpilsētā, kur bija iespēja uztrenēt tehnisko pusi tik ļoti neutraucoties par sarežģītiem krustojumiem un aktīvu satiksmi. Piekrītu tam, ka prasmi uzlabo pieredze, nevis gadu skaits. 25 gadu vecumā braucu nedroši, esmu kļuvusi prātīgāka un reizē arī bailīgāka un es teiktu, ka tas traucēja. Šobrīd tiesības man ir, bet jutos ļoti neomulīgi pie stūres Rīgā, lai arī mācījos te. Domāju, ka lielāka uzmanība jāpievērš apmācībai. Lai arī gribēju tiesības iegūt pēc iespējas ātrāt, šobrīd saprotu, ka man vajadzēja labāku instruktoru, kas ne tikai atsēdētu to braukšanu man blakus un vaktētu zīmes, bet pievērstos elementārām lietām - kā tehniski pareizi griezt stūri, veikli pārslēgt ātrumus un pareizi rīkoties ar pedāļiem. Galva man gudra un noteikumus ievērot nesagādā grūtības, bet diemžēl problēmas sagādā tīri tehniski savaldīt mašīnu. Varbūt, ja būtu savs auto, tad būtu vienkāršāk.