Miilestiiba vai karjera??

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Ko jus izveletos? Shobrid esmu izveles prieksha man ir jaizvelas kura valstii maciities talaak.Ja doshos uz valsti kur anglu valoda nav valsts valoda, tad man gandriiz tikpat nebus iespejas stradat sava joma.Tacu ja izvelesos otru variantu tas paver daudz plashakas iespejas karjeras izaugsmei.Visu laiku biju nolemusi ka noteikti izvelesos karjeru jo man financiala droshiiba dzivee ir svariiga,tachu tad iespejams ka paliksu visu muzu vecmeitaas, jo nepatiik ne pushi tajaa valsti ne vinu kultuura. vai kadai no jums ir bijusi shada situacija?ko jus izlemat? Nenozelojat savu izveli?
11.04.2014 10:22 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
izvērtē, cik nopietni jums tas ir. pēc līdz šim brīdim sniegtās info izklausās, ka reālu ne mīlestības, ne karjeras perspektīvu tev pagaidām nav, ir teorētiski pieņēmumi.

Shobrid esmu izveles prieksha man ir jaizvelas kura valstii maciities talaak.Ja doshos uz valsti kur anglu valoda nav valsts valoda, tad man gandriiz tikpat nebus iespejas stradat sava joma.

tā kā nav nosaukta joma, nekas nav skaidrs, bet, domājot loģiski, ar attiecīgās valsts diplomu nevajadzētu būt problēmām atrast darbu tajā pašā valstī. maybe kļūdos.

iespejams ka paliksu visu muzu vecmeitaas, jo nepatiik ne pushi tajaa valsti ne vinu kultuura.

ak, cilvēki ir tik dažādi, plus tagad gandrīz visur dzīvo kāds procents ārzemnieku. it īpaši, ja tā ir angliski oficiāli runājoša valsts, it īpaši studiju vidē.
11.04.2014 16:07 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Kamēr vīrietis nav mans vīrs, un mēs neesam vienota ģimene, es domāšu par to, lai MAN ir izdevīgi. Tā rīkotos es.

Es sliecos uz šādiem uzskatiem. Līdz ar to - izvēlētos karjeru, jo man tomēr svarīga ir mana nākotne un lai tā būtu laba arī gadījumā, ja sanāk izšķirties(jo dzīvē visādi gadās). Tāpēc es savus lēmumus pakārtoju sev un tam, ko es vēlos, kas man ir izdevīgi un svarīgi, nevis rotēju savu dzīvi un izvēles ap čali.
Ja ir bērns vai precēti, tad viss, protams, ir savādāk.
11.04.2014 16:12 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Es tev iesaku izdomaat, kuraa valstii labaak veelies dziivot neatkariigi no viirieshiem un karjeraam. Jo ja
jo nepatiik ne pushi tajaa valsti ne vinu kultuura.
, tad kaada jeega dziivot valstii, kuru kultuura tev nepatiik? Tikai mociisies un buusi taa "ja jau tev sheit tik loti nepatiik, nafig brauci uz shejieni?" aarzemniece.
11.04.2014 16:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits