Kādu laiciņu atpakaļ izveidoju diskusiju par baiļu pārvarēšanu, jeb precīzāk - zobārsta apmeklējuma baiļu novēršanu. Kā jau rakstīju, toreiz gāju pie vīrieša-zobārsta, iespaidi bija diezgan nepatīkami, viņa izturēšanās un attieksme bija riebīgāka par pašu labošanas procesu.
Tonis bija pretīgs - kad ienācu iekšā, viņš, galīgi īgns nobubināja, apmēram kaut ko tādu ''Nu ko tev vajag? Kāpēc atnāci?''. Padomāju, nu labi, varbūt cilvēkam vienkārši slikta diena, var gadīties. Bet nu tā neapmierinātība spraucās cauri visu laiku, visu laiku kkas nebija kārtībā, protams, viss tas tika izlikts uz mani. Labošanas procesā pievienojās arī viņa asistente, un tad sākās... Klačošanās, smiešanās, cita kolēģa apspriešana, un galu galā arī pieciršana.
Knapi noturējos, kad tas viss bija apnicis, jau gribējās pateikt - ''Hey, varbūt man jūs divus atstāt divatā? Es te netraucēju?'' Nu nezinu, varbūt esmu dīvaina, bet manī konkrēti neraisa uzticību zobārsts, kurš urbjot man zobu smejas. :D
Un tagad, kad esmu pasūdzējusies, vajag atrast citu zobārstu, par cik ir vēl dažas neatrisinātas problēmas, un negribas vilkt garumā ar to. Kādus labus zobārstus jūs varētu ieteikt Valmierā? Un ja nav ko ieteikt, varat vnk padalīties ar kādu neparastu atgadījumu pie zobārstiem, varbūt tas kaut kā nomierinās mani. :D