Tā kā nu jau kādu laiku esmu pārgājusi uz nesteidzīgu brokastošanu, laicīgu celšanos un pilnvērtīgu dienas sākumu, tad ceļos 6:00 vai 6:30, darbā jābūt 9:00. Ja darbā nav nekas degošs, ko obligāti līdz dienas beigām jāizdara, tad 18:00 vai 18:30 dodos mājup. :)
Tas atkarīgs no tā, cikos sākas darbs. Ir dienas, kad darbā jābūt tikai pēcpusdienā, tad ceļos ap 9:00 vai kā nu sanāk, bez modinātāja un ļooti lēni darbojos pa mājām visu rīta daļu.
Ceļos atkarībā no tā, cikos jābūt darbā. Ja uz 10tiem, tad ceļos ap 08:00, 08:30, ja uz 12tiem vai vēlāk, tad ceļos laika posmā no 10-11tiem :D Esmu guļava.
Darbs pēc likuma beidzas 20:00, mājās esmu 20:30-21:00. Citreiz ap 18:00
Ceļos 6:30. Nav citas izvēles, ja vēlos laicīgi iziet uz centru un paspēt uz vajadzīgo vilcienu. Dzīvoklī parasti atgriežos, ne ātrāk kā 18:00. Parasti pat sanāk mazliet vēlāk.
Taču, esmu pieradusi.
Pati plānoju savu darba laiku - ja nav no rīta kaut kur specifiski jādodas (ārsts, pasts, citas iestādes), tad ceļos pēc vēlēšanās. Biju iedīdījusi sevi uz celšanos astoņos, bet tagad režīms ir nojucis. Šodien piecēlos ap pusdienlaiku.