Protams, ka nevar nekad 100% zināt, jo seriāls paliek seriāls - intriga. Bet man arī liekas, ka to izdarīja Gatis! Jo - 1) tieši pirms Baranovska sašaušanas viņš uzzināja, ka Edijs tiekas ar Ievu ( viņš pats grib Ievu sev, cīnīsies par viņu, tiešā tekstā ir to teicis Edijam, ka cīnīsies par viņu)
2) Gatis neilgi pirms Baranovska sašaušanas teica Lidijai, ka jātiek no Baranovska vaļā, viņa teica, ka vēl nē vai ko tādu
3) Tas kā Gatis reaģēja, kad uzzināja no Putniņa , ka Baranovskis ir dzīvs - šokēts. Edijs bija tā teikt patīkami šokēts, Gatis bez maz vai izbiedēti dusmīgs.
4) salasījos www.manstv.lv anotācijas, tur jau palātā iegāja kāds Āboliņu vai Vadima cilvēks
Un jā, es ar sākumā domāju,ka varbūt Vadims, jo teica,ka ''novāks'' Baranovski, bet viņš teica Donātam, ka nedarīja to,un ,kad uzzināja,ka Baranovskis ir dzīvs, teica, ka nu ir problēma. Kas, protams, liek domāt, ka viņš būtu nogalinājis, bet neizdevās. Bet man nelikas,ka Vadims vai viņa cilvēki. Jo drīāk viņš saka,ka tā ir probēma, jo tur viss tas sakars ar Āboliņiem, ka uodīs vai,ka Baranovskis domās un izpļāpāsies kaut ko, jo Vadims jau grib no viņa tikt valā dēļ tā,ka Āboliņi uzzinās viņu sakaru.
Ak jel, tik daudz nebiju komentējusi par seriālu, kā traka seriāla skatītāja :D :D