Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kāju vēnu operācija

Reitings 20
Reģ: 07.04.2014
Sveiki, vai kāda no Jums ir veikusi kāju vēnu operāciju (jebkādu- ar lāzeru, klasisko utt.) un vēlētos padalīties savā pieredzē un iespaidos par to?
Tā kā daudzām sievietēm ir kāju vēnu problēmas, bet ir maz informācijas par to, kā tieši norit operācijas un kādi ir pēc operācijas simptomi, tad būtu ļoti pateicīga, ja kāda atsauktos un varētus sniegt savu viedokli Intensa.pro portālam, kur galvenie temati ir skaistumkopšana utt.
Tādā veidā palīdzot sievietēm saprast, ka šī arī ir svarīga problēma, kas būtu jāārstē.
Gaidīšu vēstules no Jums uz savu epastu- [email protected]
Regija Bajāre. :)
07.04.2014 20:58 |

Reitings 98
Reģ: 08.03.2013
Mammai pirms pāris gadiem taisīja lāzeroperāciju, bet īsti nekad neesmu jautājusi par operācijas norisi. Bet pajautāšu kas un kā. (:
07.04.2014 21:44 |

Reitings 20
Reģ: 07.04.2014
Jauki, tad jau gaidīšu atbildi. :)
07.04.2014 21:59 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
Man pagaidām vēl vieglā formā un man ieteica putu skleroterapiju. Cik noprotu, sanāk tās vēnas "aizlīmēt". Pameklē googlē.
07.04.2014 22:03 |

Reitings 42
Reģ: 07.09.2011
Sveika, mana mamma arī taisīja. Es gan īsti nemācēšu visu baigi sīki izstāstīt, bet nu, mamma teica, ka tās vēnas ņēma ārā, vnk izvilka, nezinu vai visas, bet visamz daļu. Pēc operācijas bija tieši daudz jāstaigā, nevis kā liktos pareizāk - jāguļ.
Kādu laiku kājas bija lielos zilumos, bet tagad viss super, skaisti un gludi :)
07.04.2014 22:07 |

Reitings 68
Reģ: 08.04.2014
Man ir šī problēma ar kāju vēnām, jau ilgi, bet pie daktera tā arī vēl neesmu tikusi. Patreiz tieši esmu beidzot pierakstijusies pie flebologa. Redzēs ko viņš teiks.
09.04.2014 09:00 |

Reitings 151
Reģ: 17.04.2012
apmēram pirms 2 gadiem biju uz vēnu pārbaudi. Konstatēja, ka vēnām viss labi! :) vien dažas bija redzamas vairāk kā citas. piedāvāja skleroterapiju, tik vien lai uzlabotu kāju izskatu. Tas viss notika pavisam vienkārši - tajās vēnās, kas vizuāli nepatika, ielaida sprices. pēc tam kādu mēnesi jānēsā speciālās zeķes vai zeķubikses (pēc izvēles ) ar noteiktu spiedienu! Uzvilkt gan viņas ir dikti grūti, kamēr nepiešaujas :D bet ir foršas!! Kad jābeidz nēsāt, nemaz negribas vilkt nost, cik ļoti pie viņām pierod.
Toties mani draudzenei bija pamatīgas problēmas un operēja vēnu visas kājas garumā. Īsti nezinu ko ar to vēnu darija, vai attirija, vai ņēma ārā vai ko, bet iegriezuma vietiņas bija vairākas un pēc tam arī jānēsā speciālās zeķes - zeķubikses!!!
Bet salīdzinoši labāk, nesāpīgāk un LĒTĀK ir aiziet laicīgi pie daktera, kad var tikt cauri TIKAI ar spricitēm nevis operāciju!
P.s. Arī to darīt vislabāk esot tieši PAVASARĪ!!! meitenes saņemās! Lai līdz vasarai esat jau skaistas un daiļas!!! ;)
09.04.2014 13:51 |

Reitings 68
Reģ: 08.04.2014
man tāds jautājums - vai kāju vēnu problēmas var kaut kā ietekmēt galvu un asinsapgādi galvai? Un ja var tad kā?
09.04.2014 20:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits