Jēziņ, kur tāda negativitāte laužas laukā?! Pilnīgi nesaprotu! Labi, labi, es tikai nesaprotu, kaapeec man bakalaura darba vadītāja ar profesores grādu atzina anektu par lielisku, a šeit, pēc komentāriem var spriest, ka pilnīgs mēsls! Nu nezinu, tikai cosmo lietotājām ir kaut kādas pretenzijas- nevienā citā portal VISPĀR ar kaut kādu nosodošu attieksmi nesaskaros. Jēziņ, es taču nelieku ar varu pildīt! :D Jebkurā laikā vari izspiest krustiņu.
Pievakare, par to ētikas definīciju- loģiski, ka tā ir definēta- kas tad mūsdīenās nav?! Tomēr, mans mērķis nav noskaidrot jaunu definīciju vai arī pārbaudīt vai respondent zin ētikas definīciju.
Aplūkojot iepriekšējos sociālās reklāmas attēlus, jutos.. *
Izvēlieties divus atbilžu variantus
Drausmīgi
Sasprindzis/-gusi
Nervozs/-a
Izjutu bailes
Par šo runājot, jā atzīsu, neveikli, bet gan jau ir iespējams savas asociācijas kaut mazliet pielīdzināt dotajām?!
es nevaru likt bezjēgā atvērtos jautājumus, jo kā jau teicu, viss ir saskaņots ar universitātes noteikumiem.
hmm,
"Un ja nekā īpaši nepalika atmiņā?"
Bet Tev jau anketas sājumā ir jautājums vai esi pēdējā laikā redzējus soc. pretsmēķēšanas rekl.
Acīmredzot, esi izvēlējusies apstiprinošu atbildi, kas liecina par to, ka prātā kaut kas ir palicis! :)
un par to, ka teksti ir kaitinoši.. Jā nav, zinātniskā valoda, bet tas ir darīts ar nolūku, jo es aptveru plašu vecuma spektru.! Nu ne visi sapratīs!
Jauku dienu:) P.S. Vēlreiz pateicos par atsaucību! :)