Pēc pieredzes saku, klausies, ko Tev meitenes saka - lai kā sāpētu, un cik labi būtu jaukie brīži - šķiries. Nav svarīgi, kurš izprovocēja, vai iesākā strīdu, svarīgi ir tas, ka, kas vienreiz roku pacēlis, pacels atkal un atkal, un tev būs jāstaigā kā uz naža asmens, nezinot, kad tu pateiksi, vai izdarīsi kaut ko, kas kungu sadusmos. Es biju muļķe un izniekoju lielu daļu savas dzīves, cerot, ka tas beigsies. Tas nekad nebeigsies, varbūt kādu laiku viss būs labi, bet atliks notik visniecīgākajam sīkumam, kad elles vārti atvērsies.
Ja vien Tu negribi būt kā es un staigāt pēc tam zilumos, slēpjot tos, baidīties kaut ko pateikt vai izdarīt ne tā, justies nožēlojami, nevēlēties nākt mājās, negribēt gulēt blakus un redzēt, tad ej prom. Nepadari sevi par lupatu, nepazemojies. Es saņēmos, satiku perfektu vīrieti un aizgāju no tā vīrieša izsmiekla. Tici man, tu atradīsi daudz labāku vīrieti, kurš pieņemsi tevi tādu kāda esi, nevis liks pakļauties viņa iedomātai kārtībai. Uz pasaules vēl ir vīrieši, kuri nepaceļ roku un ciena sievieti.
Lai veicas :)