Nu, par ļoti nejaukiem starpgadījumiem. Draugs man ir perfekcionists un visam jābūt tā kā viņš vēlas, visam savās vietās un savā laikā. Es esmu vairāk tāda haotiskāka un man nav obligāti jādara viss pēc plāna. Un mani kaitina, ka varam tā ņemties. Piem. Šodien - atbraucām no kino, es gribēju pārģērbties no sākuma, bet viņš man saka - noliec savas kurpes plauktā. Es saku - pagaidi, pārģērbšos un tad. Viņš paņem un nomet kurpes koridora vidū. Man tas ļoti nepatika, es aizsvīlos un velkot nost džemperi, nometu to uz zemes un piebildu - nu, ja jau visu metam uz zemes tad visu. Viņš paņem manu somu no galdiņa un tā kā pamet uz zemes, lai arī nolieku vietā. Es somu pasperu aiz dusmām un tur viss izlido ārā - sākas skandāls, kāpēc es nevaru visy darīt kā viņš grib, no manas puses atkal - kāpēc nevar tā kā es gribu. Man jau līdz asarām, viņš mani paņem aiz sprandas un stumj savākt mantas, nogrūž zemē, es protams spirinos pretī, saku, ka pati varu aiziet. (Tas viss skaļākas notīs, kā parasti notiek, jo starp mums ir baigā spriedze), man asaras birst, es prasu - kāpēc ir tāds kretīns? Un lieku visu somā, bet kaut ko vēl pametu uz viņa pusi, kkadu zobu pastu vai ko. Viņš saka - beidz mest, es raudu, mēs bļaujam, nu, drausmīgi! Es dabūju vēl pļauku, viņš kniebienu kājā, es sitienu pa cisku, viņš vārdus, ka ir lupata, un vēl dažus rupjus, par to, kā sauc vīriešus, kas paceļ roku pret sievieti.
Beigās atnāca atvainoties, teica, ka viņam ir kauns par to ko darīja, es atkal raudāju, bet piedevu, jo, nu, negribu šķirties - kad nestridamies, mums kopā ir labi. Bet runājot par to, es esmu teikusi, ka negribu lai tas atkārtojas, brt viņš saka, ka nevar izturēt, ja es sāku kko mētāt vai paceļu balsi un lai es tā nedaru, tad arī viņš tā nedarīs.
Es zinu, ka iespējams izklausos pēc muļķītes, kura nevar aiziet, bet tā nav - es vnk negribu šķirties, kaut uzskatu, ka ttās ir ļoti neveselīgas attiecības. Es pat nevienam neesmu to stāstījusi, jo man kauns, ka kkas tāds notiek manās ideālajās no malas attiecības.