Apsaukashanas ieksh cosmo...

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Kadu laiku pievershu uzmanibu tam, ka meitenes viena otrai atlaujas pateikt, piemeram, tu esi stulba utt.

Man tas vispar neliekas normali, jo no bernibas jau tiku iedreseta, ka par rupjiem vardiem var dabut pljauku no mammas un teta, ko ari esmu dabujusi...

Jums tas liekas normali? Ka shaja vide viena otrai sakat - tu esi stulba? Vai dzive jus uzvedaties taa pat?
07.04.2014 00:01 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
fashionslave, baigā malace esi. Tagad autorei paliks kauns un viņa vairs nekad mūžā nerunās ar saviem vecākim :D
07.04.2014 10:34 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Bet īstenībā, tikko pārlasot aktuālās diskuskusijas, es patiešām biju pārsteigta, ieraugot, kā viena lietotāja otrai velta frāzes "tevi nosist vajag, purnu sašķaidīt, tu aborta atlieka". Ok, es saprotu, ka viens otru par muļķiem nosauc, bet kas notiek galvā un dvēselē cilvēkam, kas otram var pateikt kaut ko tādu? Vienalga - anonīmi vai neanonīmi. Kaut kas taču kalpo par iemeslu tam, ka šādas frāzes dzimst cilvēka prātā. Gribot, negribot man prātā nāk domas par dziļi nelaimīgu cilvēku, kurš nepazīst ne draudzību, ne mīlestību.
07.04.2014 10:39 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Pirmkārt, nevajag aizmirst, ka mūs ir audzinājusi cita paaudze. Paaudze, kura savā bērnībā no kārtīga pēriena tiešām raustījās, jo tādu saņēma pilnīgi noteikti. Bērni tika lamāti un fiziski iespaidoti gan skolās, gan mājās, gan no kaimiņiem - ja atradās iemesls.
Mūsu vecāki auga skarbi un viņi mūs audzināja mīļi. Bet reizēm šie vecāki, iespējams, nesaredzēja efektīvāku soda veidu kā žagarus vai pļauku. Un reizem arī tas ir izrādījies efektīvākais "to nedrīkst" iemācīšanas veids.

Mēs savus bērnus audzināsim vēl savādāk, jo mēs izaugām mīksti un tagad ir vesels lērums visādu bērna psihologu, kuri no rīta līdz vakaram stāsta par efektīvākām audzināšanas metodēm.

Kas attiecas uz lamāšanos, man tā netraucē. Mani vairāk kaitina, piemēram, loģikas trūkums un nemitīgā baurošana, ka "taisnība ir tikai man 100%" bez kāda normāla seguma un pierādāmiem faktiem. Tāpat mani tracina mūžīgā nosodīšana - abortu diskusijās, gaļēdāju diskusijās (veģetāriešu diskusijās), un tā tālāk.
Vai pati esmu lamājusies - neatceros. Būtu dīvaini, ja atcerētos. Zinu vien to, ka divu meiteņu virzienā esmu metusi viņām neglaimojošas frāzes. Pārsvarā vienmēr pamatojot kādēļ tā domāju un jau garākas nesaprašanās rezultātā.
Pati sev veltītus apvainojumus neesmu manījusi. Tikai no vienas lietotājas, laikam. Bet tur viņai kaut kāda šķiet personīga nepatika pret mani. Uztveru to mierīgi. Jo nejau man ir problēmas ar sevi. :D
07.04.2014 10:42 |

Reitings 6040
Fashionslave - man liekas, ka muljkjigi butu, ja es sevii noliegtu to, ka man ir bijis shads gadijums dzive, tad gan man butu jameklee palidziba, jo veletos aizbegt no taa, ka mana mamma mani ir iepljaukaajusi... E

s to uztevru kaa bija - nu bija! Visaa pagalmaa omites skreja pakalj ar zagariem un bljaava - Diana, Anna, Vadik, idi doma! A to poluchish!

Nu un vinjiem ur bijusi sabojata berniba? Trauma? Ko tu runaa...
07.04.2014 10:45 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Sliecos piekrist Librai, pat cilvēks, kas nodarījis lielas sāpes, es nevēlētu viņam ļaunu, tādēļ arī mani pārsteidz tie cilvēki, kas nolād otru, kas vēl ļaunu, kas izsakās ļauni, lai arī tas ir forums, virtuāla vide, tomēr aiz tā sēž cilvēks, kuram ienāk šādas domas galvā. Tāpat ņirgāšanās, kāda te bija agrāk, ķengāšanās par otra dzīvi, ir kāda tukšuma pazīme, ko cilvēks jau neatzīs, tomēr labs cilvēks, patiess, draudzīgs, sirsnības pilns cilvēks nevēlēs nevienam ļaunu, neizķengās un neapsmies. Tā darīs cilvēks kurš ir tukšs, negatīvs un dziļi nelaimīgs savā būtībā, viņš to neatzīs, bet ir...
07.04.2014 10:47 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Man tas liekas iederīgi, ja kāda persona patiešām uzvedas neadekvāti, piemēram, liek citas personas bildes ar provokatīviem tekstiem, kas mudina noriet tās bildes, vai nepamatoti uzbrauc augumā kādam, piemēram, tikai par to, ka viņam ir atšķirīgs viedoklis u.tml.

Piekritisu. Un ta meitene, kura nolika to blondini, tiesam ir mulke.Dzive, ja man pienaktu un saktu radit kkadas bildes un zviegt kada gan vina pile, neglitene utt, es ari pateiktu, ka cilveks nav gudrs. Kadam tas ir pienemami, kadam ne.
Un nepiekritisu, ka audzinasana ir pie vainas. :))) Lai gan, ja tevi tur plaukaja, tad varetu but, ka tev kkada trauma un tu baidies kko rupjaku pateikt, jo attaust sapju aina. :D
07.04.2014 11:02 |

Reitings 6040
Mi Amor - ar savaam gudribam ej pasedi sturi... :)
07.04.2014 11:12 |

Reitings 293
Reģ: 18.01.2014
mi Amor, tu pati neesi mulke, kura vieta es to krieveni noliku?:D vnk tas raksts bija prikola pec, lai redzetu . ka ir tad kad ir parshauts par svitruplusam tam zinaju ka saradisies lidzigas meitenes tai, un gudri ko muldes un visspar ko te cepies, diskusija jau vairs nav :D sen liku lai izdzesh, lai balck milk mierigi var gulet . peace :):D
07.04.2014 11:30 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
:D :D
07.04.2014 11:33 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
sExXxy_23, par tevi visu jau izsaka tavs niks. :D Laikam kādam sākumskolas bērnam tika iedots telefons līdzi uz skolu.
07.04.2014 11:37 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
http://cosmo.lv/forums/topic/160976-sakapis-galvaa-xd/?sort=ASC&pnr=11 Diskusija ir, un likt idzest tu nevari.Vari tikai palugt.

2. ta meitene par ko tur t ie runats ka lasiju delfos par tamlīdzīgu uzmanību ir pārpriecīga un pati uz ti uzprasās. Kur problēma?
07.04.2014 11:38 |

Reitings 6040
sexy 23, te vnk ir meitenes,kuras uzskata, ja diskusija nenorit peec vinju iegribaam un veelmem tu esi dura! :D

Un Barbija - pilni delfi ar to barbiju - tad ari tie visi 300 komenteetaji ir idioti, aborta atliekas, cukas utt... meitenei patik slava - nu bet tad ludzu, lai iemacas sanjemt ari negativu kritiku!

Liene Somase, Lauris Reniks, ari varbut forshi cilveki - bet par vinjiem ari tak klachojas :D
07.04.2014 11:38 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
forumā esmu tāda pati kā dzīvē, tāpēc ne vienā, ne otrā nemēdzu ar aizvainojošiem vārdiem kādu aizskart. Vienmēr paturu prātā, ka bieži tiem agresīvajiem un rupjajiem cilvēkiem pašiem kaut kas nav dzīvē kā vajag, jo neredzu iemeslu laimīgam un ar dzīvi apmierinātam cilvēkam šeit bārstīt riebeklības pret kādu citu, tāpēc pat neņemu vērā ko tādu.
07.04.2014 11:39 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
mi Amor, tu pati neesi mulke, kura vieta es to krieveni noliku?

Es domāju, ka šoreiz neiet runa par to, vai tu esi nolikusi to meiču vai nē, bet gan par tavu un Blackmilk reti pievilcīgo un pieklājīgo vārdu apmaiņu!
07.04.2014 11:41 |

Reitings 786
Reģ: 02.03.2014
Pašreiz jaunieši mācību iestādēs lieto necenzētus vārdus kā normālas sarunas vārdus, jo pienākumi grimst arvien zemāk, bet tiesības viņiem ir visur. Pieaugušajiem gan nav tādu tiesību. Ir tikai tiesības aizrādīt. Ir arī tiesības pēc jauniešiem visu savākt, bet ar to viss arī beidzas. Soda mēra jau nav, piemēram, tāda - izlamājies, ej, un izslauki kabinetu!
Nekas jau no kabineta izslaucīšanas nebūtu. Ja bērns piemēslo vides telpu, tad, lai fiziski mācās pēc sevis sakopt. Ne jau sods tas ir, bet mācība.
Tagad bērnam jākopj pēc sevis nav. Bērns iet, konfekti attin, bet papīru nomet turpat zemē, jo ir jau apkopēja, kurai par to maksā.
Tādu jauno paaudzi mēs paši audzinām!

Diemžēl, bet fakts.

Runājot par nepēršanu, nedomāju, ka tā ir vienīgā ļaunuma sakne, kādēļ jaunieši ir neaudzināti un vulgāri. Lielu lomu spēlē masu mēdiji, tehnoloģijas....bērni ir slinki, bez interesēm pret pulciņiem, sportu, grāmatu lasīšanu. Tik datoru un Iphonu padot viņiem. Tas degradē un degradācijai, kā blakne ir vulgāra valoda, zemas morāles un ētiskas vērtības.
07.04.2014 11:42 |

Reitings 293
Reģ: 18.01.2014
drug, un tu nu busi tik sveta kad klusu stavesi, kad tevi kautavi seit nosauks par zurku, vai ari ar vel debilakiem vardiem, -netak!

Ak , Kubiete, man vnk vina neuzradas pie maniem forumiem, domaju ka izdzesusi , bet nee!!

Zii. Nu kura vieta vina ir barbija, vinai augums par isu lai butu barbija :D bet nu tas taa .. !!! :)
07.04.2014 11:46 |

Reitings 6040
Jaa, un ja maajaas veel ir mamma, kura gan interneta vide, gan jau ka ari dzive uz visiem saka, tu esi stulba, dura utt... tad ko mes girbam no berniem?

Man no taa visvairaak bail, ka manam bernam grupinjaa bernu darza, bus berni, kuriem vecaki uzskata, ka ir normali pielietot vardus - dura, aborta atlieka, es Tevi nositishu...
07.04.2014 11:48 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Pļaukāšana nav labāka par apsaukāšanos. Tātad vecāki iedresējuši, ka par sliktiem vārdiem jācērt pļauka? Jauki :D
07.04.2014 11:48 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Ta kaa sis ir internets un te vienmer bus negacijas. Sis nav vienigais tads forums.tas notiek visur tajos pasos delfos.. Dzive jau acis apsaubu kada nosauks otru pa kuci jo pati riskes pa zobiem dabut..Par vardiem jaatbild...
07.04.2014 11:49 |

Reitings 6040
Jaa, un iesita, un? Es sitishu talak savus bernus? Protams, ka nee, viss ir savadak, ari tad bija savadak, varbut jus esat uzaigushas ipashos bernu darzos un ipashos pagalmos, kur berni nedabuja perienus!
07.04.2014 11:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)