Kā te teica - krūtis aug līdz 24 gadu vecumam. Man 26 un, es domāju, vairs te nekas neizaugs :D Lietoju arī OK, bet nu vismaz uz manām krūtīm nekādas pārmaiņas nav atstājis - kā ir nepilns A 75, tā arī palika. Tagad krāju naudu, lai piepildītu ilgi kāroto sapni un iegūtu nedaudz lielākas (B starp C) izm. krūtis. Man ir formīgs dibens (ok, ne kā J Lo), tāpēc es saprotu autori - 91-92cm apkārtmērs, bet krūšu apk.m. 84cm, ņemot vērā, ka man nav slaids, sievišķīgs viduklis, bet gan taisns, nu tāds puicisks. Esmu 170m. Jā, tiecos uz "perfekcionismu" un ticu, ka problēma ir krūtīs, nevis sevis nemīlēšanā, būšanai neapmierinātai ar sevi, kā vairums te sauca, ieliekot dabīga izmēra lielākas krūtis, uzlabojas pašapziņa. Neiet runa par Pamelas bumbām, kas tie par stulbiem stereotipiem - silikona krūtis, ā, nu tad jau Pamelas arbūzus liks.
Un nevienam nav tiesības kādu nosaukt par stulbu tikai tāoēc, ka vēlas nedaudz uzlabot mātes dabas paveikto. Pašām jums pie ārsta jāiet, lai galvu sakārto, tādā gadījumā.
Ja par tēmu - esmu lasījusi ļoti labas atsauksmes par Ģīli. Labas lietas var palasīties arī cāļa labā Breast and the best, vai kaut kā līdzīgi saucās, neatceros, tur meitenes dalās ar padomiem, apmainās ar foto un dalās ar iespaidiem. Iesaku!