Sveika!
Arī es jau kādu laiku neesmu apmierināta ar savu krūšu izmēru un domāju par palielināšanas iespējām, taču konkrēti silikons noteikti nav tas, ko es kādai varu ieteikt..
Tīri no savas personīgās pieredzes iz dzīves - diezgan ilgu laiku nostrādāju par masieri SPA (ne Latvijā gan), nāca visādas dāmītes, bija daudzas arī ar silikonu. Man kā masierei daļēji nācās arī viņas aptaustīt (tikai nepārprotiet, vienkārši ir procedūras kakla un krūšu zonai, skrubji utml.), tad varu teikt, ka tas noteikti nav tas, ko es vēlos un arī nevienai citai tik tiešām neiesaku. Pirmkārt, kad Tu apgulies, viņas reāli stāv gaisā, kas izskatās it īpaši drausmīgi, ja Tu ieliec lielu izmēru - tā, ka Tev neredz seju (bez pārspīlējumiem). Otrkārt, viņas ir ļoti cietas (salīdzinoši ar parastajām krūtīm), kas arī nav diezko patīkami, tāpēc nedomāju, ka kaut cik sakarīgam un domājošam džekam tādas plastmasas bumbas patiktu apčamdīt (protams, ir, kam patīk, bet es nezinu, vai tāds džeks vispār ir sievietes vērts). Esmu redzējusi patiešām daudz sieviešu ar silikonu, taču nevienas krūtis nenosauktu par skaistām. Zem apģērba varbūt izskatās lieliski, bet bez - drausmas.
Kas attiecas par citām iespējām (ja interesē) - zinu, ka Dr. Ģīļa klīnikā ir procedūra, kurā palielina krūtis ar pacientes taukaudiem, respektīvi, no kādas pacienta ķermeņa daļas izgriež taukaudus (parasti dibens, puncis), tad tos apstrādā un ieliek pacientes krūtīs (tas viss notiek vienas operācijas laikā). Cena, protams, ir lielāka nekā silikonam, taču efekts nepārprotami ir dabīgāks un būtībā neviens nepateikts, ka Tev tur ir kas darīts (stāstu no dzirdētā).
Ja tomēr domā likt silikonu un punkts, noteikti iesaku, lai Tev kāda, kurai viņas ir, parāda, kā tad īsti izskatās. Lai nav tā, ka ieliec, un pēc tam nožēlo.