puišu uzmanība

Reitings 11
Reģ: 05.04.2014
Sveikas!
Es kaut kā jūtos ļoti vientuļa, vēlētos sev draugu(puisi), ja ne būt kopā, tad vienkārši kā draugu. Nesaprotu kāpēc puiši man neizrāda uzmanību, noteikti varu teikt, ka neesmu neglīta, jāatzīst neesmu arī nekāda modele.raksturā arī esmu diezgan jauka, esmu gan kautrīga un nepatīk cilvēkiem uzbāsties. Saka, ka visam savs laiks, bet nu kaut kā apnicis būt visu laiku vienai, varbūt varat ieteikt kādu padomu, kā atrast kādu?
05.04.2014 17:49 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
lasīju, ka mēs sevi redzam skaistākus, nekā esam patiesībā.

Man likās tieši pretēji, ka visi sevi redz neglītāk, nekā patiesībā ir. :D
06.04.2014 00:06 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Diemžēl, labākie ir aizņemti,tāds ir fakts. Kop sevi, sporto, izglīto - ja tev būs skaista āriene, tad arī dabūsi džeku, citādi nē. :)
Varbūt kāda no šejienes izšķirsies, nu kā vakar uknowme izšķīrās no sava džeka. :)
10.04.2014 10:02 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Izskats ir tikai viens no faktoriem, turklāt ne noteicošais, lai būtu šarms. Sieviete var būt vidusmēra izskata, bet ar apburošu smaidu vai skatienu, un vīrieši jau ģībs un sauks viņu par skaistu, kamēr konkurentes raustīs plecus un teiks: kas tad viņā tāds ir?
10.04.2014 11:45 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Ļoti bieži ir tā, ka ārienei ar otras puses būšanu/nebūšanu ir ļoti mazs sakars.
Manuprāt, ja nevar atrast otru pusi, kaut kas iekšā nav kārtībā. ar kaut ko tu viņus atgrūd.
10.04.2014 11:50 |

Reitings 265
Reģ: 29.03.2010
"Neesmu neglīta" - par maz, lai kādu piesaistītu, jo neglītu cilvēku vispār ir ļoti maz.
Iespējams, tomēr izskats jāpieslīpē. Bet ne obligāti jāvērtē sevi pēc tradicionāliem standartiem - man pašai ir bijuši periodi kad esmu tievāka, ir kad apaļāka, bet par vīriešu uzmanību nekad neesmu sūdzējusies. Tomēr zinu arī ko nozīmē ilgāk būt vienai, jo ir bijis, ka it kā normāli pielūdzēji ir, bet attiecības sakarīgas neveidojas. Tad es sāku iepazīties internetā..uuuh, tad gan bija no kā izvēlēties. un izvēlējos pašu labāko - savu tagadējo sirdsāķīti jau 2.5g. esam kopā. Iesaku iepazīties internetā, varbūt vnk tev apkārt neapgrozās vīrieši ar kuriem būtu vēlme ko bīdīt? Tad tas būtu vienkāršākais risinājums.

Lielzemene, kur tieši internetā Tu iepazinies? Lūdzu, dalies padomā :D
10.04.2014 12:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits