Diezgan liela starpība pastaiga pa parku vai gar jūru. Pa parku pastaigājoties šodien noteikti var vilkt plānākas drēbes, jo ārā ir silts un gandrīz bezvējš pretēji jūrai, kur būs vējains un līdz ar to jāvelk siltākas drēbes.
Lai nu kur, bet es uz randiņu gar jūru neparakstītos. Ja mani nestu, tad es piekristu. Bet lai visas kurpes būtu ar smiltīm, mati ar smiltīm, seja ar smiltīm, pati nosalusi, vējš ausis un seju nopūtis,rokas nosalušas ,,iesnas saķertas,kājas nogurušas brienot.....
Bet lai visas kurpes būtu ar smiltīm, mati ar smiltīm, seja ar smiltīm ...
Nu tad tev vienkārši tāds puisis, kam patīk pastaigas gar jūru saulainā, siltā pavasara pēcpusdienā, vienkārši nav piemērots. Jo nu man piemēram nav skaidrs - pa kurieni Rīgas jūrmalā šodienas laikapstākļos būtu jābrien, un no kurienes tur pēkšņi smilšu vētras...
Man patika Arietas ieliktaas bildes.Domaaju ,ka staigaajot gar juuru noteikti vajag kaut ko siltaaku,bet atkal...ja ir adiita kleita piemeeram ,vai dzemperis -vareetu buut karsti ,ieejot kaut kur pec tam (kafejniica,restoraanins).Noteikti vilktu kaut ko kaartaas,lai var novilkt ,ja laiks paliek siltaaks piemeeram.
Gruuti ieteikt ir taapaac,ka nezinu tavu gaumi un to kas skapii.Tu tacu neadiisi tagad lielo jaku par godu randinam-es gan esmu taa darijusi...:)