Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kad uzzini to, kas noklusēts un to, kas sāp

Reitings 7
Reģ: 04.04.2014
Ladvakar, dāmas.
Kodolīgs situācijas apraksts:
Esmu ar puisi teju gadu kopā, mēnesi bijām pašķīrušies un tagad kopš tās reizes 5 mēnešus atkal esam kopā. JĀ, ESMU STALKERE. Tikai nesakiet, ka jūs, redzot, ka puisis ir atstājis "draugus" atvērtus būsiet pilnīgi vienaldzīgas. Bet šoreiz ne par to stāsts.
Pēc viņa vārdiem, viņš bija ļoti pārdzīvojis mūsu šķiršanos, raudājis daudz. Pats mani pameta, jo es biju kļuvusi vienaldzīga pret viņu, tur arī savs stāsts apakšā, bet tas nav tik būtiski.
Ieraudzīju to, ko nevajadzēja redzēt. Tātad, draugs, mūsu šķiršanās laikā bija ticies ar savu bijušo, kuru ienīst. Padarījis viņu grūtu (tur gan bija rakstīts, ka tas ir bijis dzērumā un nevēlas neko par viņu zināt, ne redzēt un vispār skaidrā nesatikties), un šī uztaisījusi abortu, viņš viņai naudu pārskaitījis. Turklāt, zināju, ka viņam bija vēl cita (ar kuru demonstratīvi esot uzlicis relationshipu tajos pašos, atvainojos, sūda draugos), ko viņš man pats pateica (teicās, ka viņa esot slima un dīvaina, bāzās viņam virsū u.tml.), atradu arī ziņapmaiņu. Tā atklāja, ka viņš pats bijis ieinteresēts. Turklāt, īsi pēc mūsu šķiršanās bija rakstījis vairākām tā kā iepazīšanās nolūkos.
Vispār, tas man bija šoks, jo domāju, kā jau visas naivās: MANS DRAUGS NAV TĀDS, VIŅŠ IR SAVĀDĀKS, KĀ CITI.
Jūs droši vien domājat, kā mēs atkal sagājām kopā...pavisam vienkārši - satikāmies, parunājām, sapratām, ka nevaram viens bez otra un sarunājām sākt visu no jauna. Zinu, ka viņš mani mīl, jāpiebilst, ka arī šķiršanās laikā man rakstīja, cik ļoti ilgojoties un, ka esmu the one.
Meitenes, sakiet kaut ko! Nezinu, kur likties, kā justies. Zinu, ka nekad neteikšu, ka stalkoju viņu. Nezinu, vai tā bija kļūda, vai nē. Bet viss notiek tā, kā tam ir jānotiek.
04.04.2014 23:33 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
pamest
04.04.2014 23:35 |

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Te neko vairs nevar glabt - japamet!
04.04.2014 23:38 |

Reitings 7
@Zoyy, kāds tam būtu pamatojums? Un, cik banāli, es viņu mīlu.
04.04.2014 23:39 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
kāds tam būtu pamatojums

:D Piedod.. bet kopumā man liekas, ka tāpat Tu ar viņu paliksi, ko tur liegties.
04.04.2014 23:40 |

Reitings 259
Reģ: 03.02.2012
Un tas viss notika kamēr bijāt šķīrušies un ja jau brīvi cilvēki,tad katrs darīja kā vēlas! Tagsd taču esat kopā un nekas tāds nenotiek! Tiec tam pāri vai šķiries
04.04.2014 23:44 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
@Zoyy, kāds tam būtu pamatojums?

Hmm.. Varbūt tas, ka viņš gulēja ar vairākām, melodams tev? Un vēl pie kam bez kontracepcijas. Vismaz, ja nešķiries, paprasi viņam pārbaudīt veselību.
04.04.2014 23:44 |

Reitings 7
Tikai savus viedokļus, es gribu dzirdēt ārpasauli.

@meksikanka, tizli būtu teikt pretējo, ja ir jūtas, tagad viss ir ideāli. Nav, kur piesieties. Es jau, protams, tagad randomā varu viņam pateikt: klau, es te tā pastalkoju tavu sociālo tīklu....bet pati sev būšu pretīga. Bet atstāt visu, kā ir un turpināt tēlot stulbenīti nez vai izturēšu.
04.04.2014 23:46 |

Reitings 7
Kā jūs rīkotos? Rīcība.
04.04.2014 23:48 |

Reitings 281
Reģ: 29.01.2009
kaads pamatojums? a vai tad nebuutu bijis godiigi,ja vinjsh tev buutu pastaastiijis taisniibu,kaadus suudus savaariijis tajaa shkjirshanaas laikaa un tad tu vareetu izlemt,vai gribi atpakalj taadu... Bet nee, tak, nepietiek ar to,ka tik iisaa laikaa, paspeeja bijushajai beernu uztaisiit, veel ar nez ko seksojis, un tad veelmuld,ka tu esi - the one. Atver tak acis! Tev tieshaam taadu vajag??? Apbriinojami.
04.04.2014 23:48 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
sievietes vienmēr šitā,mīlu,mīlu,piedošu, ko man darīt,teikšu rupji-pameta,padrazās,uztaisīja bērnu,samaksāja lai nogalinātu dzīvībiņu,vēl kur apkārt pablandījās un atnāca atpakaļ jo tu gan guli ar viņu un vēl uztaisi ēst u.t.t, cūka vienkārši. kur garantija ka pret tevi neizrīkosies vēl cūciskāk?

ja gribi mocīties,paliec kopā ar viņu,tik neprasi mūsu domas,jo skaidrs,ka tu viņam piedosi un mīlēsi,lutināsi. Es gan laiku netērētu,dzīve ir viena, labāk būt laimīgai un baudīt dzīvi ne dēļ vīriešiem pist prātu.atvainojos,ka tik rupji ,meitenes :)
04.04.2014 23:49 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Vienaldzība, nu tieši tā! Tāds arī ir pamatojums.. ja nebūtu pamatojuma, tad šī tēma vispār nebūtu uzsākta. Vispār pieturos pie viedokļa, ja jau esi izlēmusi ar viņu palikt, tad jāizrunājas. Nu, nostalkoji, ko nu tagad. Nav mirstāma kaite.. Savukārt viņa uzvedība es teiktu ir vairāk netīra
04.04.2014 23:49 |

Reitings 5625
Jūs bijāt šķīrušies, viņš varēja darīt, ko grib - tā ir viena puse...
Otra jau... fui!
04.04.2014 23:50 |

Reitings 1720
Ja tu vari izsvītrot no sevis to daļu par stalkošanu (kad uzzināji visus nejaukumus), tad uz priekšu ar smaidu nākotnē!
Ja saproti, ka uzzinātais tevi grauzīs arī turpmāk, labāk uzreiz pastāsti to vīrietim.
04.04.2014 23:51 |

Reitings 7
Meitenes, paldies. Ir grūti izlemt, man vajag 100x pārdomāt šo lietu. Tātad, vairākums ir par attiecību izbeigšanu....man prātā tikai viens - klasiskais teiciens, pie kura atgriežos reti, un kuru daudzreiz esmu apstrīdējusi, bet tā ir - love sucks.
04.04.2014 23:54 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Kā jūs rīkotos? Rīcība.

Loģiski, ka pamestu. Tur nav divu domu. Tur jābūt pilnīgai durai, lai kaut ko citu apsvērtu.
04.04.2014 23:55 |

Reitings 1720
a vai tad nebuutu bijis godiigi,ja vinjsh tev buutu pastaastiijis taisniibu,kaadus suudus savaariijis tajaa shkjirshanaas laikaa un tad tu vareetu izlemt,vai gribi atpakalj taadu...

Kāpēc vispār būtu jāstāsta lietas, kas darītas, kad neviens nav blakus? Tas notika laikā, kad abi bija šķīrušies. Es neredzu nekādu pamatu pārmetumiem.
04.04.2014 23:56 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
Pati uztaisa topiku,ka džeks melojis un tagad aizstāv džeku :D
Mans padoms-uzcep kotletes un mīli tālāk :)
05.04.2014 00:12 |

Reitings 7
Viegli jau spriest bez jūtām..nu tā, no malas.
05.04.2014 00:23 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Zinot sevi, es noteikti piedotu vai ļoti,ļoti apdomātu to, ka viņš ir bijis kopā ar citām sievietēm laikā, kad mūs nesaista attiecības. Principā tajā laikā viņš bija brīvs vīrietis.. Taču to, ka viņš uztaisījis bērnu citai un vēl samaksājis, lai taisa abortu... Nu nē! Tur pat nebūtu 2x jādomā.

Un es čalim pateiktu, ka visu zinu. Nemaz nespētu noklusēt. Kaunēties par to, ka Tu stalkoji, šajā situācijā, vispār ir muļķīgi.
05.04.2014 00:44 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tātad, draugs, mūsu šķiršanās laikā bija ticies ar savu bijušo, kuru ienīst. Padarījis viņu grūtu (tur gan bija rakstīts, ka tas ir bijis dzērumā un nevēlas neko par viņu zināt, ne redzēt un vispār skaidrā nesatikties), un šī uztaisījusi abortu, viņš viņai naudu pārskaitījis. Turklāt, zināju, ka viņam bija vēl cita (ar kuru demonstratīvi esot uzlicis relationshipu tajos pašos, atvainojos, sūda draugos), ko viņš man pats pateica (teicās, ka viņa esot slima un dīvaina, bāzās viņam virsū u.tml.), atradu arī ziņapmaiņu. Tā atklāja, ka viņš pats bijis ieinteresēts. Turklāt, īsi pēc mūsu šķiršanās bija rakstījis vairākām tā kā iepazīšanās nolūkos.

Jopcik, dzekam naacaas staaties dzimumattieciibaas ar sievieti, kuru ieniist (shitaada maita, vinju izvaroja un peec tam izspieda naudu veel abortam, jo tak no laba praata ar ieniistamiem cilveekiem negulj), tad vinju savaaca kaut kaada psihaa, kura vinjam laikam pielika pistoli pie deninjiem un lika nomainiit attieciibu statusu draugos. Pa vidam veel vinju vajaaja visaadas maatiites no iepaziishanaas portaaliem. Ak, nabaga cieteejs. :D

Ko dariit? Beegt no shitaada. Chalis normaali makaronus karina ausiis par to, ka ieniist bijusho, par attieciibaam ar to otro meiteni un tu veel vinjaa klausies.
05.04.2014 01:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits