Ladvakar, dāmas.
Kodolīgs situācijas apraksts:
Esmu ar puisi teju gadu kopā, mēnesi bijām pašķīrušies un tagad kopš tās reizes 5 mēnešus atkal esam kopā. JĀ, ESMU STALKERE. Tikai nesakiet, ka jūs, redzot, ka puisis ir atstājis "draugus" atvērtus būsiet pilnīgi vienaldzīgas. Bet šoreiz ne par to stāsts.
Pēc viņa vārdiem, viņš bija ļoti pārdzīvojis mūsu šķiršanos, raudājis daudz. Pats mani pameta, jo es biju kļuvusi vienaldzīga pret viņu, tur arī savs stāsts apakšā, bet tas nav tik būtiski.
Ieraudzīju to, ko nevajadzēja redzēt. Tātad, draugs, mūsu šķiršanās laikā bija ticies ar savu bijušo, kuru ienīst. Padarījis viņu grūtu (tur gan bija rakstīts, ka tas ir bijis dzērumā un nevēlas neko par viņu zināt, ne redzēt un vispār skaidrā nesatikties), un šī uztaisījusi abortu, viņš viņai naudu pārskaitījis. Turklāt, zināju, ka viņam bija vēl cita (ar kuru demonstratīvi esot uzlicis relationshipu tajos pašos, atvainojos, sūda draugos), ko viņš man pats pateica (teicās, ka viņa esot slima un dīvaina, bāzās viņam virsū u.tml.), atradu arī ziņapmaiņu. Tā atklāja, ka viņš pats bijis ieinteresēts. Turklāt, īsi pēc mūsu šķiršanās bija rakstījis vairākām tā kā iepazīšanās nolūkos.
Vispār, tas man bija šoks, jo domāju, kā jau visas naivās: MANS DRAUGS NAV TĀDS, VIŅŠ IR SAVĀDĀKS, KĀ CITI.
Jūs droši vien domājat, kā mēs atkal sagājām kopā...pavisam vienkārši - satikāmies, parunājām, sapratām, ka nevaram viens bez otra un sarunājām sākt visu no jauna. Zinu, ka viņš mani mīl, jāpiebilst, ka arī šķiršanās laikā man rakstīja, cik ļoti ilgojoties un, ka esmu the one.
Meitenes, sakiet kaut ko! Nezinu, kur likties, kā justies. Zinu, ka nekad neteikšu, ka stalkoju viņu. Nezinu, vai tā bija kļūda, vai nē. Bet viss notiek tā, kā tam ir jānotiek.