Nu,palasot liideres komentu, pilniigi baltas skaudiiba paarnjeema, cik tas forshi, straadaat to,kas patiik, zinaat,ka esi savaa vietaaa. ) burviigi, tas ir arii mans meerkjis.
Skolas laikaa bija vairaakas idejas, ko dariit, bet jau peedeejaa videnes gadaa galvaa jau valdiija sajukums un nebija nekaada nojeega,ko dariit, kur iet.
Neaizgaaju nekur. Un tikai tagad, savos 24-os, man saakusi beidzot paraadiities sajeega,ko es veelos dariit, ko es veelos maaciities, lai es buutu kvalificeeta nodarboties ar doto profesiju; pat vairaakaam.
Katraa zinjaa,esmu jauna saakuma priekshaa un tas mani aizrauj.
Jaa,es nozheeloju,ka tomeer neieguvu to bakalauru tajaa jomaa,kas mani intereseeja,be tlikaas tik nerentabla,ka skjita - nu nav jau veeerts tur ieguldiit savu laiku un naudu. Iisteniibaa- bija jau gan,bet to es toreiz nebuutu speejiiga saprast, jo es nespeeju paskatiities uz to golbaalaak ne tikai uz small picture, bet kopumaa,kaa tas var ietekmeet manu dziivi un kaada sierspeejas paveertos, es nebiju liidz tam izaugusi, kad saproti,ka tas ,kas tev padodas un patiik ir taa veerts,lai tam ziedotu tos paaris tuukstoshus latu un gadu, JO - ja tas ir tas,kas tevi velk,tas iespejas nopelnit atnaks pashas un risinajumi atnaaks un tev galva stradas ar 2x lielaku jaudu,lai atrastu veidus,jo taa buus lieta,kas aizraus.
Jaa, tas ir banaali bez sava gala, tachu,ai, cik patiesi.