nespēju saprast :(

Reitings 63
Reģ: 30.05.2013
Sveikas meitenes!
Īsumā sakot esmu kopā ar savu draugu jau trīs gadus, bet visu laiku striidamies u.ttt savā darbā iepazinos ar citu puisi, un man viņš iepatikās, sākām pēc darba tikties, tikšanās arī ir divas reizes nedēļā, tikai pēc darba un uz kādām divām stundām, + viņam arī ir draudzene!
līdz šim esam tikai skūpstījušies, man viņš tik ļoti patīk, nezinu ko lai iesāku :(
draugu iepriekš krāpusi nebiju, tagad domāju tikai par to puisi....
taču kā Jums liekas cik tas varētu būt nopietni no viņa puses, kā ārpus darba viņš netiekas ar mani, tikai pēc darba uz pāris stundām, arī sms viņš man nav rakstījis, un zvnījis arī nē, jo saka ka draudzene ļoti greizsirdīga!!
bet saka ka es viņam ļoti patīku!
Palīdziet lūdzu ar padomiem, kā rīkoties tālāk, un kā Jūs domājat, kas ir no viņa puses, tikai izklaide??
03.04.2014 22:30 |

Reitings 63
džekam jau parasti seksu vajag uzreiz, + viņš man teica ka viņš nēsot tāds, un meitenes uzreiz kas liekas gultā viņam nepatīk!
03.04.2014 22:56 |

Reitings 786
Reģ: 02.03.2014
Mani vecāki iepazinās ballītē, uz kuru bija atnākuši, ar savām otrām pusītēm.
Iepatikās viens otram, sāka satikties, un re, jau sudraba kāzas nosvinēja.
Bet spriežot, pēc tavas situācijas apraksta, liekas, ka puisim tā ir spēle, viņam ir labi būt ar vienu kāju te, otru tur.
03.04.2014 22:57 |

10 gadi
Reitings 831
Reģ: 29.01.2009
Nabaga Jūsu abu otras pusītes! Un redz, ka tā puiša meitenei ir iemesls būt greizsirdīgai! Un ja godīgi neredzu jā jums abiem varētu veidoties normālas attiecības ja abi zinat, ka pirms tam jau esat bijuši neuzticīgi kādam citam. Es tam puisim nevarētu uzticēties... Bet paldies dirvam tava izvēle. :D :D neaizmirsti tikai ka karma ir maita

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
mēs šādi tiekamies un tikai skūpstāmies divus mēnešus jau, ja tas būtu tikai dēļ seksa, vai tad jau viņš nebūtu mani pasūtījis??

Nu ir jau ar tie "mednieku" tipa vīrieši, kuri tiešām var tērēt daudz naudas, veltīt daudz laika tai sievietei, likt viņai justies īpašai līdz viņu dabū gultā. Protams es nesaku ka tas ir īstais iemesls, tik pasaku versiju. Jo ja jau viņam tā pa riktīgam tevi gribētos tad pats sei nemaz tā neierobežotu un kādreiz pa kluso ar uzzvanītu vai uzrakstītu. Tu viņam vairāk liecies kā laika kavēklis.

Otrs variants protams ir ka viņš grib gan tevi gan savu draudzeni, tomēr emocijas ir pieķērušās pie viņas, bet jaunās izjūtas velk pie tevis. Lai nu kā, labāk tomēr nejaucies viņu attiecībās un labāk tiec galā ar savām.

Reitings 63
miss Joker- kā lai es tās jūtas noskaidroju??
vnk jautāt cik ļoti es tev patīku? viņš atbildēs ļoti, un tā arī viss turpināsies
kā lai es noskaidroju vai viņam tas ir pa īstam?

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Bet varbūt tiešām puisim patīk diskusijas autore? It kā meitenes tikai būtu apjukušas un nezinātu, ko darīt, ko iesākt. It kā tikai meitenēm var rasties jūtas pret citu, nevis savu draugu. Varbūt tiešām jūtas ir īstas un tas nav no sērijas -ērti iekārtojies, gribu tikai seksu! Pilnīgi normāli, ja bijušas ilgstošas attiecības, ka tās UZREIZ neizbeidz, jo šaubās, nezina, ko darīt! Nu nezinu, izrunājaties, tā nopietni. Sapratīsiet, kas ir kas! Varbūt abi pārtrauciet esošās attiecības, un tad jau redzēs. Dažreiz, kad var pazaudēt savu esošo, uzreiz uzjundas vecās jūtas un tu saproti, ka tas, kas ir tagad, ir tikai tukša aizraušanās.
03.04.2014 22:59 |

Reitings 483
Reģ: 15.08.2013
izlem taču pati. ja tik ļoti patīk uzstādi ultimātu. un pati no sākuma tiec galā ar savām attiecībām. ja nav , tad nav. ļauj savam draugam piedzīvot attiecības, kur viņu mīl un NEKRĀPJ.
03.04.2014 23:01 |

Reitings 63
jā laikam jau jāatver beidzot acis un tiešām ja viņam es tiešam nozīmētu kaut ko, tad viņš atrastu laiku kaut vai man pa kluso uzrakstīt, laikam tiešām esmu muļķe un uz kaut ko ceru ar savām rozā brillēm :(
03.04.2014 23:02 |

Reitings 17203
džekam jau parasti seksu vajag uzreiz, + viņš man teica ka viņš nēsot tāds, un meitenes uzreiz kas liekas gultā viņam nepatīk!

Pirms ilga laika lasiju rakstu kur šāds "mednieka" tipa vīrietis stāstija par to kā viņš iegūst sievietes un kādas(vairs gan neatceros precīzi). Tur galvenais ko viņš bija minējis ir ka viņam nepatīk sievietes kuras uzreiz atdodad jo tad nav tās izjūtas, ka ir jācīnas lai iegūtu to sievieti un nav arī tas gandarījums.

Ja jau viņam nepatīk meitenes kas uzreiz liekas gultā, tad es domāju ka viņam ar nevajadzētu patikt meitenes kuras krāpj savus draugus, bet lūk tas viņu neuztrauc tā kā neliekas tas viss tīrs.
03.04.2014 23:02 |

Reitings 63
andas- + viņš man vēl stāsta, ka viņam nav vairs tādas jūtas pret savu draudzeni, ko līdz satika mani! un es viņam ļoti patīku
nu cmoon tad kāpēc viņš netiekas ar mani vairāk, bet tikai divas reizes nedēļā un pēc darba!
varbūt tiešām tikai labi melo
03.04.2014 23:04 |

Reitings 17203
Pasaki viņam to ka tavas jūtas ir patiesas un tu vēlies ko vairāk, bet neko vairāk neuzsāksi līdz nebūs skaidrs ka viņš ar nav gatavs ko iesākt. Par sāukumu ņemot to ka vairāk ar tevi sarakstās un sazvanās, tomēr izrāda kādu interesi, vai pat piedāvāt to iespēju ka jūs abi šķiraties no pašreizējiem partneriem un meiģiniet ko veidot kopā, ja viņa atbilde nebūtu pārliecinoša, ķipa ka viņam vajag laiku, vai arī ka nevar draudzeni pames tik vienkārši, vai pat nemeiģina pat ar tevi vairāk sazināties tad es iesaku netērēt tev savu laiku un emocijas uz cilvēku kurš nav gatavs tik pat daudz sniegt atpakaļ.
03.04.2014 23:05 |

Reitings 10
Reģ: 23.03.2014
Tev niks atbilstošprieciņš, nu tas tu esi viņam uz kādu laiku papriecāsies.
Ja viņš Tevi gribētu šķirtos, bet nu man nav saprotams kā var ar diviem vīriešie.
03.04.2014 23:06 |

Reitings 293
Reģ: 18.01.2014
ceru ka ta viriesha meitene nav seit cosmo :D tas tik tads jocins :D :)
Miss Joker, piekritu !
03.04.2014 23:07 |

Reitings 2542
Nu to es nezinu, tu pasaki, ka tu vairs negribi visu šo turpināt, ja tas nav pa īstam! Ja tas būs pa īstam, viņš atradīs veidu, kā tu pierādīt.
03.04.2014 23:08 |

Reitings 63
miss Joker- bet man tieši no tā ir bail, ka tad ja pateikšu viņam ka gribu nopietni ar viņu, tad viņš man pateiks, ka negrib, un rezultātā attiecības būs sabojātas :(
bet jāstrādā kopā būs :(
03.04.2014 23:10 |

Reitings 2542
Un vēl jau nav divas kategorijas - patīk un patīk tikai seksam, izklaidei! Varbūt tiešām patīk, bet draudzene mazliet vairāk! :D Un tad ir tās šaubas utt., katrā ziņā divi mēneši ir pietiekami ilgs, lai beidzot nonāktu pie skaidrības, kaut mazākās.
03.04.2014 23:12 |

Reitings 17203
bet man tieši no tā ir bail, ka tad ja pateikšu viņam ka gribu nopietni ar viņu, tad viņš man pateiks, ka negrib, un rezultātā attiecības būs sabojātas

Ja viņa atbilde būs noraidoša tad priecājies labāk jo nebūsi ielikusi vel vairāk jūtas cilvēkā ar kuru kopēja nākotne nevar būt. Saprotu ka ir grūti un pašreizējā mirkļa mīlestība liek taureņiem vēderā griesties, bet ja tā nebūs ilgstoša tad labāk to uzzināt ātrāk nekā pēc mēneša, pus gada vai pat vairākiem gadiem. Un skaties uz to pozitīvi var ar gadīties ka viņš piekrīt un jums tiešām kas izdodas kā brīviem cilvēkiem un pat ja neizdodas tad pasaulē ir vel daudz vīrieši kuri nav aizņemti.

Padomā ar par viņa meiteni un savu draugu, kā viņiem būs vieglāk ja piemēram tagad jūs abi izšķirtos no otrām pusēm, balstot to uz emociju trūkumu nekā vēlāk šķirtos jo varbūt viņi uzzin ka jūs esat krāpuši viņus vai arī kad jūs vēlāk to pateiktu. Kamēr jums vel nav viss pa nopietnam ar to ir vieglāk tikt galā nekā tad kad tas būs pavisam nopietni.

Un kamēr nav bērni un nēsat precējušies es uzskatu ka nevajadzētu būt lielām problēmām šķirties, ja protams abas puses to grib darīt.
03.04.2014 23:18 |

Reitings 17203
Ar to ir jātiek ātrāk galā lai nevis tik jūs mazāk ciestu, bet arī jūsu pašreizējie partneri.
03.04.2014 23:19 |

Reitings 63
miss Joker- ja tu zinātu, cik man viegli palika, ka izliku savas jūtas šeit, jo nevienam par to nēsmu stāsījusi, paldies liels Jums visām meitenes par ieteikumiem!

un jā es domāju, ka būtu tiešam tikai normāli viņam uzjautāt un pateikt ka negribu būt tikai otrajā vietā viņam, un ja viņš visu pārtrauks, tad viņam ir pilnīgi pie vienas vietas par mani!
03.04.2014 23:21 |

Reitings 2542
prieciņš, neuztraucies, esmu bijusi tādā pašā situācijā, bet tas puisis bija brīvs, bet sapratu, ka viņam es esmu tikai aizraušanās, nekas nopietns, un sapratu, ka negribu izbeigt savas attiecības viņa dēļ! Nepārsteidzies! Tagad, kad tauriņi vēderā, rozā brilles ir viegli visu sasteigt. Es sapratu, ka par manām problēmām skolā, darbā uztrauksies mans draugs, nevis tā aizraušanās, ka par to, vai esmu silti saģērbusies uztrauksies mans draugs, nevis aizraušanās, pirms miega mani kutinās, kamēr aizmiegu, mans draugs, nevis tas otrs, kurš gribēs tikai seksu! :D
03.04.2014 23:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits