HIMYM ending

Reitings 32
Reģ: 31.07.2013
JA KĀDS VĒL NAV SKATĪJIES PĒDĒJO SĒRIJU, TĀLĀK NELASI, JO TE BŪS BAIGIE SPOILERI, JA ESI SKATĪJIES, DROŠI TĀLĀK LASI, GRIBU ZINĀT CITU VIEDOKĻUS!!!!!

Man ļoti, ļoti, ļooooooti, ļoti patika pats seriāls, bet beigas bija briesmīgas, vairāk kā briesmīgas.
Kāpēc ir jānosauc seriāls How I met your mother, jāvelta 9 sezonas tam kā Teds meklē savu īsto un vienīgo un tad pēdējā sērijā viņa jānogalina?
Kāpēc ir kaut kādas divas sezonas jāvelta tam, lai parādītu, ka Bārnijs spēj mainīties, vesela viena sezona kāzām un tad nākamajā sērijā "we got divorced" KO?KO?KO?
Un tas pēdējais bērnu sižets tika nofilmēts jau pirms 8 vai 9 gadiem, tātad, viņi jau perfekti zināja kā viss beigsies, lasīju kaut kādos komentāros, ka drīzāk vajadzēja seriālu nosaukt vai nu How I met your Stepmother vai arī How I still wanna bang your aunt Robin?

Kāpēc bija jāsabojā Bārnija tēls? Kāpēc jāuztaisa viņš par kaut kādu douchbag?
Reāli, Robina vispār šķiet kaut kāda selfish bitch, jo karjera bija svarīgāka par laulību.

Kā var veltīt veselu sēriju tam kā, neatceros Bārnijam vai Tedam nepatika, ka kaut kāda sieviete apēda viņa curly frie, bet tikai dažas sekundes tam, ka tā māte saslima un nomira, lai gan viņa ir tas tēls, kurš pat ietverts seriāla nosaukumā?

Teds visu laiku čīkstēja cik ļoti grib precēties blāblā, beigās principā palika tāpat viens, jo kur garantija, ka viņam ar Robinu kaut kas sanāca? Reāli, es izrēķināju :D sanāk, ka viņš pie viņas loga tur gāja, un viņam tad jau bija 52 gadi :D un es noskatījos vēlreiz pirmo sēriju, tieši tāda pati scēna bija pirmajā sērijā - viņš, ar to zilo verķi, Robina, divi suņi, logs utt.
Reāli, nav brīnums, ka seriāls un tas no kura brīža viņš sāka stāstīt bija tas gads un tieši no tās dienas, kad satika Robinu.

Kā var būt komēdijseriāls ar tik depresīvām beigām?

Ok, es moška par daudz te sacepjos par vienu seriālu, bet nu man ir dusmas, ka ka var tā nobeigt seriālu, tur vispār nekāda cieņa nav pret to mother character
Es varētu vēl daudz muldēt par šito visu, bet es gribu zināt arī Jūsu domas.
Tā kā, davaj, sakiet, kā patika, kas nepatika utt., visu kas uz sirds ;)
03.04.2014 20:30 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Man arī par tām beigām pilnīga vilšanās. Ļoti nepatika.
Piekritīšu, ka beigas ir vienkārši depresīvas. Visa lielā draudzība pajukusi, Robina vientuļa mocās ap savu karjeru, Bārnijs kā četrdesmitgadnieks joprojām dzīvojas pa bāriem un uzvedās kā manwhore līdz padara grūtu kaut kādu random meiteni, kura pat netiek saukta vārdā, Teds zaudē savu bērnu māti un paliek ar diviem bērniem un beigās vēl atkal grib skriet pakaļ Robinai, kura viņu jau neskaitāmas reizes atšuvusi. Nu tas viss ir skumji. Tāds seriāls bija pelnījis priecīgākas beigas.
Un, ja vairāku sezonu garumā tika demonstrēts, cik Robina un Bārnijs ir piemēroti viens otram, tad kāpēc beigās viss bija jāsačakarē pat bez normāla iemesla.
03.04.2014 21:21 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Viņš jau seriāla vidū bija pārgulējis ar 200 meitenēm, tad kādēļ nr31?

nē, tā bija 31ā tajā mēnesī. Tā kā agrāk viņam bija perfect week, kuras laikā pārgulēja ar 7ām meitenēm, tad tagad bija perfect month
03.04.2014 21:23 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Skaidrs :)
03.04.2014 21:30 |

Reitings 62
Reģ: 22.08.2012
es laikam esmu vienīgā, kam patika beigas, jo tieši tādas biju izplānojusi :)
03.04.2014 21:31 |

Reitings 243
Reģ: 29.01.2009
Cilvēki pat vāc parakstus, lai mainītu beigas :D
http://www.change.org/petitions/cbs-rewrite-and-reshoot-the-himym-ending
03.04.2014 21:33 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Stulbākais ir seriāla nosaukums, jo bērni jau beigās pateica, viss stāsts bija par viņu un robinu un māti viņš knapi pieminēja. Tikpat labi varēja būt arī how i never loved your mother. Jo ir skaidrs ka tā robina bija viņam sirdī vienmēr. Bet par cik viņa vienmēr viņu atšuva, vajadzēja tak dzīvot tālāk, bet domāju tās jūtas jau nekur viņam nepazuda.
Diezgan stulbas tās beigas...
03.04.2014 21:37 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
how i never loved your mother - jap, šis būtu bijis piemērotāks nosaukums. Vai arī - How I still wanna bang your aunt Robin.
Nē, nu ja veidotāju mērķis bija panākt, lai visi vēl ilgi runātu par beigām(vienalga, ka negatīvā ziņā), tad to viņi ir sasnieguši.

Ok, vākt parakstus gan ir mazliet par daudz.
Lai cik idiotiskas man likās tās beigas, kkāda parakstu vākšana arī ir muļķīga. Bija beigas...stulbas, bet bija un viss. Seriāls beidzies. Neviens neko nepārfilmēs.
Es gan ceru, ka neviens nesačakarēs TBBT beigas(kad tās pienāks), kas ir mans atlikušais komēdiju favorīts.
03.04.2014 21:49 |

Reitings 32
Reģ: 31.07.2013
Es tagad gribēšu izlasīt kaut kādas intervijas ar producentiem/aktieriem utt. ko viņi var teikt pēc tam, kad visi ir redzējuši pēdējo sēriju, kad viņi var kārtīgi atklāt ko paši domā par visu un ko domā par fanu reakcijām uz seriāla finālu.
Bet diezi vai tagad šie rādīsies ārā, kad nevienam nepatīk beigas, jo ko gan viņiem teikt?! ;D
03.04.2014 21:50 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Es gan ceru, ka neviens nesačakarēs TBBT beigas(kad tās pienāks), kas ir mans atlikušais komēdiju favorīts.

Vispār ir zināms cik sezonas vēl filmēs?
03.04.2014 22:27 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
meitenes, padalaties lūdzu ar linkiem, kur skataties online HIMYM, jo man patreiz ir kompis, uz kura neko nevar vilkt no torrentiem ;)
03.04.2014 22:28 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
fleur, es kkur lasīju, ka esot pagarināts uz vēl trim sezonām. Man liekas, ka tās varētu būt pēdējās(jo citādi, lai kā man patiktu tas seriāls, tur arī viss jau sāks aizvilkties kā Hameleonu rotaļās...).
03.04.2014 22:31 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Visa pēdējā sezona likās samocīta, protams, ka pēdējai sērijai bija jābūt šausmīgai. :/
03.04.2014 22:33 |

Reitings 10
Reģ: 23.03.2014
meitenes, padalaties lūdzu ar linkiem, kur skataties online HIMYM, jo man patreiz ir kompis, uz kura neko nevar vilkt no torrentiem

http://watchseries.lt/serie/how_i_met_your_mother
03.04.2014 22:58 |

Reitings 10
Reģ: 23.03.2014
meitenes, padalaties lūdzu ar linkiem, kur skataties online HIMYM, jo man patreiz ir kompis, uz kura neko nevar vilkt no torrentiem

http://watchseries.lt/serie/how_i_met_your_mother
03.04.2014 22:59 |

Reitings 200
Reģ: 16.09.2013
A man patika beigas. Pat gandrīz apraudājos, kad bārnijs bēbītim to tekstu pateica.
03.04.2014 23:43 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Man gan patika, nav kārtējās salkanās un laimīgās beigas. Jo reāli parasti parāda, ka apprecās un jā ir tik laimīgi... blaa blaa blaa, bet nu dzīvē tak tā nenotiek, tieši vislielākās grūtības sākas pēc kāzām. Cilvēki, šķiras, mirst un sirdī vienmēr ir tas īpašais cilvēks, lai arī cik gadi paiet - kā īstajā dzīvē.
03.04.2014 23:50 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Man ļoti patika Teda bērnu māte un bija žēl, ka viņa tik maz parādījās. Varēja būt vairāk mātes un mazāk kāzu. Brīnos, ka Lilija un Maršals beigās netika izšķirti vai nogalināti.

Man tieši šādas beigas likās salkanas - ķipa, lai cik gadu paietu un cik sieviešu Tedam būtu bijušas, viņš vienalga atgriežas tikai pie Robinas atkal un atkal, un atkal, mīl tikai viņu un pat pēc daudziem gadiem atkal izvēlas viņu. Nekam nav nozīmes - tikai Robina ir tā īstā un vienīgā.
Salkanāk nemēdz būt.
04.04.2014 00:23 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Man gan patika beigas. Un kas taas par mulkiibaa par how i never loved your mother. Jaapaskataas no otras puses. Iedomaajieties, ka nav bijusi neviena seerija, bet viss staasts saakas ar peedeejo epizodi (tieshi peedeejaam piecaam minuuteem).

Teds nereaali miileeja savu beernu maati (kas ir staastiits visaas sezonaas un redzeets peedeejaa), bet, diemzheel, vina nomira pirms 6 gadiem. SESHIEM GADIEM - nepaliks jau vinsh muuzhiigi viens. Es domaaju, ka par Robinu vinsh pat nedomaaja, kameer bija kopaa ar maati, bet, kad maate nomira, varbuut vecaa miilestiiba peec kaada laicina atriezaas. Tagad jaaizdomaa kaa pateikt beerniem, ka vinsh grib "move on" - nesplaus jau uzreiz aaraa "btw - es kaadreiz biju kopaa ar Robinu un mums bija arii sekss", bet grib pastaastiit viniem kas un kaapeec, lai vini saprastu, ka mammu vinsh miileeja, bet nu ir laiks dziivot taalaak.

Robina, savukaart, jau vairaakas reizes shaubiijaas par savu izveeli. Turklaat tagad, kad abi ir vecaaki, katrs ir sasniedzis, ko veeleejaas (Robina savu superdarbu un Teds atrada gan sievu, gan dabuuja beernus, kurus Robina neveeleejaas) beidzot kaut kas vareetu sanaakt.

Baarnija beigas es arii iisti nesaprotu, un piekriitu jums, ka stulbi, ka vina teelu baigi paarmainiija, uztaisiija par monogaamu miiloshu cilveeku un SHAZAAM, tas viss veejaa.

Lilija un Marshals - boring beigas, bet nu man patika :D
04.04.2014 03:17 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Un ja maate nebuutu nomirusi, es domaaju, ka Teds nekad nenozheelotu, vina buutu vina muuzha miilestiiba, un par Robinu vinsh nedomaatu nekaa citaadi, kaa tikai par labu draugu.
04.04.2014 03:20 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Beigas man šķita loģiskas, JO visas sezonas bija par un ap Robinu. Sakiet ko gribat, bet tā bija. Kad bērni beigās to pateica man bija tāda reakcija - ok, viss ir tiešām loģiski.

Vairāk jūtas man par beigām nav, jo tas ir tikai seriāls. Man dzīve patīk labāk par seriāliem, jo tajā scenārijs ir sakarīgāks :)
04.04.2014 11:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)