Šodien pāris stundas pavadīju pētot, kādas kurpes manas kājas būtu pelnījušas šopavasar.
Taču atdūros pret citu jautājumu. Pagājušogad tas vēl tā neleca acīs, bet tagad ir visur.
Gribētu uzzināt jūsu viedokli - likt kājas bildēs šādā pozā ir stilīgi, vai tomēr stulbi? Par to, kā izskatās paši apavi, šoreiz runāt negribu - tās ir nejaušas bildes, kas vislabāk attēlo konkrēto pozu.
Kā tad labāk parādīt kurpes? Šādi stāvot? Tā skaistāk?
Man nepatīk, kad stāv kā mietu norijusi. Piemēram, šeit - ja mani interesētu kurpes šajā komplektā, tad vienīgais, ko es redzētu, ir ka tās ir gaišas. Blogi man šķiet vienmēr stāv tādās pozās, kur pēc iespējas labāk var redzēt visu.
Man daudz vairāk nepatīk šī poza, jo liekas, ka tai sievietei ļoti vajag uz tualeti.
Par blogereem un kurpju atraadiishanu - taapat neredzu shai pozai jeegu, jo blogeres parasti ievieto n-taas bildes no visdazhaadaakiem rakursiem, tad nu apavi noteikti ir gana labi apskataami arii bez shaadas kropliigaas pozas...
Man arī diezgan bieži Jasmin pēdējā bildē redzamā poza. Un kas tajā ir tik briesmīgs? Esmu dzirdējusi, ka tieviem cilvēkiem tā ir ērti stāvēt, un ne jau es stāvu tajā tāpēc, ka tas būtu stilīgi vai vēl sazin ko, vienkārši tā esmu pieradusi.
Kapec jus vispar esat iedomajusas, ka sis personas speciali piedoma kaa kajas salikt pirms fotografejas?! Katram cilvekam ir sava poza kura vins nostajas pat nepiedomajot kad fotografejas.
Par blogereem un kurpju atraadiishanu - taapat neredzu shai pozai jeegu, jo blogeres parasti ievieto n-taas bildes no visdazhaadaakiem rakursiem, tad nu apavi noteikti ir gana labi apskataami arii bez shaadas kropliigaas pozas...
Domaaju tieshi taapat, nevar visas blogeres pilniigi nejaushi likt taa kaajas, kaa arii shaubos,ka visaam taadas shkiibas peedas. Driizaak debiils trends ar to ari viss izskaidrojams.
Jasmin kape doma,ka jastav uzreiz ka zaldatinam? Neesi iedomajusies,ka pastav elementara bet gaumiga poza ka vienas kajas izvershana uz aru nevis uz iekshu/
Es nesaku, ka visām, bet tā kā man tā ir, ka pēda iet uz iekšu un tāpēc arī tā stāvu, tad man nepatīk visi komentāri par mazām meitenītēm un to, ka vajagot uz tualeti. :D
Es domāju, ka Parisa tā liek kājas, jo viņai ir 43. izmērs. Pieļauju, ka viņa tā ir samācīta darīt, lai pēdas neizskatītos neproporcionāli lielas, un gan jau arī ir pašai kāds kompleksiņš.. Tā arī rodas tādas samocītas pozas.
Bet tā.. nu vai nav vienalga :)
Es ziemā pieturās vienmēr stāvu ar sakrustotām kājām, jo tā vienkārši siltāk ;)