sveikas.
esmu diezgan lielā neizpratnē par to,kāpēc mans puisis vienmēr ir noguris,agrāk mums sekss bija katru dienu,tagad pat labi,ja reizi nedēļā. Visu laiku aizbildinās,ka pašlaik negrib vai arī ir noguris.
jūsu komentāri?
Labi labi, joks.
Tak visādi gadās. Mazums viņam tiešām nav spēka? Ja nu viņš dara visu darbu un tu guli kā plauša?Uzvelc jaunu apakshvelju, kad parnak majas, saki lai apguļās un tu pati visu izdarīsi ;)
ir cilveki kas strada, ja tu sed majas un neko citu nedari kaa ed, brauka ar masinu un guli gulta, tad to nekad nesapratiisi. vai arii sac domat ka vins citur jau dabujis, sac zaget, taisit sceenas noteikti uzreiz nebus noguris
Nu ja tagaD IR LABI,JA REIZI NEDĒĻĀ,tad kaut kas tur tiešām nav riktīgi! Ok, noguris, pārstrādājies, nav oma..ok.!!!!! Bet ne jau reizi nedēļā un jauns cilvēks, pieņemu,ka viņam nav 50+.....Tātad, tur kaut kam ir jābūt. Scēnas gan nav jēga taisīt - vīriešiem muti ar viņam neattaisīsi.
Viens draugs man sūdzējās par savu draudeni, ka viņa tagad ir apvēlusies un nepavisam vairs nav iekārojama, tāpēc no intīmām attiecībām izvairās. Padomā, varbūt tur tā vaina.