Gari, skaisti mati

Reitings 510
Reģ: 16.09.2011
Sveikas, vēlējos Jums jautāt, varbūt kāda zin tiešām efektīvu masku/ matu līdzekli/ kaut ko, kas tiešām veicina matu augšanu? :)

Jau vairākus gadus krāsoju matus, un gali lūzt un šķeļas, un garums paliek nemainīgs. Lietoju, protams, visādas maskas, lietoju arī dzen prof. šampūnus, taču lai gan mani mati jau tā ir gari un salīdzinoši skaisti, vēlos tikt pie garākiem. Facebookaa redzēju reklāmu par kaut kādu līdzekli, kas mēneša laikā izaudzēs garus skaistus matus, ticamības faktors kam tādam ir mazs

Lai vai kā te būs bilde ar apmēram manu matu garumu un tādu, kādu vēlētos.
Vai kādai reāli ir izdevies izaudzēt tik garus?

03.04.2014 15:47 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Tas ir normāli, ja pēc 9 mēnešu negriešanas mati sāk šķelties? :D Es domāju nolauzīšu gadu, lai paaugās labu gabaliņu. Mmh, kā tad. Kad tagad aprīlī augošais mēness?
03.04.2014 18:16 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
augos man rada ka ir .7. aprilli bet nez vai pie debesim to pasu radis, es parasti vakaros veroju menesi, tad arii pec to orientejos
03.04.2014 18:17 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
Tas ir normāli, ja pēc 9 mēnešu negriešanas mati sāk šķelties?

jautajums nevieta, izskats,ka pati labi zini atbildi.
03.04.2014 18:18 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
O, tieši tagad. :D
03.04.2014 18:18 |

Reitings 205
Reģ: 21.02.2014
Es nekad neesmu sapratusi to, kā var griezt matus reizi mēnesī vai divos.

Kas tur ko nesaprast? Ja mati ātri sāk šķelties, tad labāk galus nogriezt, nevis staigāt gariem, bet neveselīgiem matiem. Man ir tieši tāda problēma - gribu izaudzēt garākus, bet 2x mēnesī jāiet pie friziera. Skaistuma vārdā nākas tomēr nogriezt to, kas ataudzis. Nezinu, kā lai panāk to, lai mati nešķeļas tik ļoti.
03.04.2014 18:25 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Tas viss ir tik ļoti atkarīgs no daudziem faktoriem, var pāatrināt augšanu ar visādiem līdzekļiem (vislabāk DNC eļļas un tāda tipa eļļas matu augšanai, nātru uzlējumi utt), bet tik garus matus kā bildē var izaudzēt tās, kurām vienkārši tas ir gēnos - ātri aug mati un nelūzt.
Es arī nevaru izaudzēt garāk par vienu garumu, iespējams varētu, bet es labāk staigāju ar sakoptiem īsākiem matiem, nevis nekā nekoptiem, bet gariem. Man tiešām liekas, ka matu skaistums ir tas, cik viņi ir sakopti, ne cik gari.
03.04.2014 18:31 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Es arī nevaru izaudzēt garāk par vienu garumu, iespējams varētu, bet es labāk staigāju ar sakoptiem īsākiem matiem, nevis nekā nekoptiem, bet gariem. Man tiešām liekas, ka matu skaistums ir tas, cik viņi ir sakopti, ne cik gari.

Milzu ++++
03.04.2014 18:32 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Esmu klasiskais Latvijas pelēkblondais variants, jau daudzus gadus krāsoju blondus. Dēļ visām ieveidošanām, mati šausmīgi lūza un līdz ar to arī garāki neauga.
Pagājušā gada vasarā friziere noinstruēja, ka ar vienas firmas krāsu nevajadzētu krāsot vairāk par 4 reizēm pēc kārtas. Sāku mainīt krāsas un stāvoklis tiešām uzlabojās.
Pirms pāris mēnešiem sāku DNC eļļas un Andrew Barton S.O.S. HELP ME! masku lietot, atteicos no matu pannas, fēnu tikai ar auksto režīmu lietoju.
Nezinu, kas no tā visa tieši palīdz, bet rezultāti ir acīm redzami - gan ievērojami ātrāk aug, gan gali vairs nešķeļas, gan kopaina veselīgāka.
03.04.2014 21:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits