Es skolas laikā par tādām lietām nedomāju, vot, kad man palika 18, tad gan aizdomājos, ka vēlos uz kādiem 20/21 gadiem bērniņu. Es mammai piedzimu 20 gados, un 4.bērniņs viņai piedzima, kad viņai bija 26. Un viņa bija skolu pabeigusi, strādāja, tētis arī strādāja. Neteikšu, ka man kādreiz kaut kas būtu trūcis. Nu ir bijuši arī grūti periodi, bet esam tiem veiksmīgi tikuši cauri. Man tagad ir 21 un zinu, ka bērniņu vēlētos līdz 25 gadiem. Tagad tuvāko 2/3 gadu laikā par bērnu nevar būt ne runas, jo taisāmaies pirkt dzīvokli, remonts jāveic, man ar neklātienes stulbo grafiku darbu ir pagrūtāk atrast, plus tās pieredzes ir minimālas, bet es cenšos un centīšos atrast to darbu, lai finansiāli palīdzētu vīrietim. Jo viņš drīz nevarēs šo visu pavilkt. Un tagad bērniņam nav vietas, kaut gan jūtos gatava. Esmu arī ģimenes cilvēks, bet ar galvu saprotu, ka tagad nevar. Un vīrietis nav tam gatavas. Tāpēc nesteigsimies ar bērna radīšanu, kaut gan ļoti tagad vēlētos.
Otrs, ja paliktu tagad stāvoklī, tad zinu, ka bērns man nebūtu sķērslis skolu pabeigt, atrast atbilstoši savai profesijai darbu un vīrietim arī. Jau esam šo runājuši un zinam, ka bērns nav šķērslis arī izklaidēm. Visu var, ja grib.