Beztēma 3

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Labrīt, meičuki ! Šorīt nereāli auksts, vismaz man tā šķiet :D

Žiperīgu jums dienu!
03.04.2014 08:05 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Nedaudz skumji..draugu nacas vest uz lidostu..paies noteikti ilgs laiks kamer atkal tiksimies..Masicas meitai divi gadini palika nav ne jausmas par svinibam..bet nu ko varetu uzdavinat divus gadus vecai meitenitei? Gribas kaut ko tadu attistosaku..bet ne parak dargas cenas..Maza tomer..Pagajuso gadu uzdavinaju tadu tafeliti ar grabuliem...uz kuras kepaties, pec nedelas jau beigta bij..Vajag ari ko tadu bez sikam detalajmm...skruvitem un tamlidzigi..kadas idejas?
03.04.2014 09:27 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
gigy, man mamma atkal saka, ka sākumā vajag apprecēties un tad sākt kopā dzīvot. :D Es gan domāju, ka tā nu noteikti nevajag darīt. Ja nu beigās saprot, ka kopā nemaz nevar sadzīvot. Drauga mamma neko nesaka. Es domāju, ka viņa baidās no domas, ka mēs varētu sākt dzīvot kopā. Un viņu atstāt vienu. Sākumā, līdz Rīgā atradīšu darbu un būs patstāvīgi ienākumi, padzīvosim vienā dzīvoklī ar viņa mammu. Bet es TIK ĻOTI negribu, lai tā ir. Man viņa mammas kārtība liekas mazliet haotiska un tāda kā nekārtība.
Man arī liekas, ka viņa mani drīz ienīdīs. Jo man nepatika puķes, kas ir drauga istabā. Nu labi, palika tikai viena- Ziemassvētku kaktuss, kuru nevarot nest citur, jo tad pārstāšot ziedēt. Vēl ar draugu aizbraucām uz Koknesi. Bijām to ieplānojuši jau kādas 4 dienas iepriekš. Viņa draugam nākošajā dienā pēc tā brauciena jautāja, kāpēc mēs viņai neteicām, ka brauksim uz turieni.
Viņa pati ir no Kokneses un būtu gribējusi uz turieni aizbraukt. Es to nezināju.
Ja arī būtu zinājusi, es tik un tā gribētu ar draugu divatā braukt. Es, protams, saprotu drauga mammu, bet tik un tā.
03.04.2014 09:29 |

Reitings 4499
MADasaHatter, paskaties šeit, varbūt kaut kas iekritīs acīs: https://citylife.lv/bernu-precu-izpardosana-atlaides-lidz-88-percent
03.04.2014 09:30 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
drugdealerin bučas svētkos :* :)
03.04.2014 09:37 |

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Laba diena! :)

Viss kā parasti!

Atceros,ka man pēc pārgulēšanas bija aizdomas,ka varbūt esmu stāvoklī,lai gan nevajadzētu tā būt. Biju satraukusies un jautāju savam puisim,kā viņš rīkotos,ja es būtu stāvoklī? Atbilde bija vienkārša, bet man patīkama "Noteikti,ka tuvākajā laikā apprecētos un mēs būtu jau oficiāla ģimene!" :) Patīkami...

Eh, atkal jāpiesēžas pie MD.
03.04.2014 09:41 |

10 gadi
Reitings 196
Reģ: 11.02.2014
Sanda- nuu vo, a mees tieshi jau gadu dziivojam kopaa, bet nu, pie vinja vecaakiem pagaidaam, jo man te darbs blakus... domaajam uz augustu iet dziivot citur, jo tad man te darbs beigsies... itkaa jau mums attieciibu zinjaa ar vecaakiem viss kaartiiba, parasti paliidzu taisiit eest un veel sho to, bet tomeer gribas kko savu, savu virtuvi mieru maajaas atnaakot.. nav lieki jautaajumi ne par ko... vnmeer eest taisot jaadomaa, vai garshos visiem, vai pietiks visiem, un tas uzreiz taadu stresu rada, biezji vien man virtuvee tad kkas kriit un gaazjas :D
03.04.2014 09:43 |

Reitings 4499
gigy, es tad atcerējos, ka tā laikam biji Tu, kura taisīja diskusiju, ka dzīvo kopā ar drauga vecākiem un Tev viss ir līdz kaklam. :D Tā kā ieminējies par augustu, tad atcerējos. Es tur kaut ko arī biju pierakstījusi. :) Saprotu, ka gribās savu miteklīti, ka negribās rēķināties vēl ar citiem cilvēkiem, tikai ar savu draugu, ka gribās kailai pastaigāt. Kad esmu pie drauga, dažreiz gribās kaut līdz wc aiziet kailai,vannas istabai, bet nevaru. Vai arī tikai apakšveļā aizstaigāt līdz virtuvei, kafiju uztaisīt.
Labi, ka draugs arī maksā īres maksu par to dzīvokli. Tad viņam nav jājautā, vai drīkst to un to. Viņš vienkārši pasaka faktu. Es viņam biju stāstījusi, kā jūtos. Tad viņš man to pateica, ka viņš nedzīvo pie mammas, bet ir tikai kā dzīvokļa biedri (tā kā attiecības viņiem nav tās labākās, kad viņš pastāstīja iemeslu, sapratu, kāpēc tā), tad mazliet nomierinājos. Taču tik un tā.
03.04.2014 09:49 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
čauvaa!

man šim rītam ir tikai viena sajūta - kāāāāā man patīk mans darbs un darba vieta! (l)

par dzīvesvietu - es noteikti esmu māju cilvēks. visu mūžu esmu nodzīvojusi mājā un nekas nevar aizstāt to brīvības sajūtu, plašumu un neatkarību no kaimiņiem, iespēju iziet pašam savā dārzā, rīkot dārza ballītes, sauļoties uz terases un kaut vai mazgāt mašīnu pagalmā :D. nekas. protams, kamēr dzīvoju Rīgā un neesmu vinnējusi Viking Loto, dzīvoju dzīvoklī, bet tam vienmēr jābūt gaišam, ar lieliem logiem un augstāk par 3. stāvu :D

03.04.2014 09:55 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Labrīt!
Rīts bija vēss, bet skaists, pamodos līdz ar saullēktu un devos ar savu suņuku rīta skrējienā.
Esmu mājas cilvēks.
Pati dzīvoju mājā, kas atrodas var teikt Rīgā, bet ezera un meža tuvumā un arī sabiedriskais iet regulāri, ielas iztīrītas un ja brauc ar auto, tad nesastrēguma stundās 15-16min.un esmu Centrā.
Man patīk tāda māja, kurā dzīvoju - neliela un divas sienas tikai stikls, gaiša.
Šobrīd tieši nodarbojos ar teritorijas labiekārtošanu.
Rūpes īpašas neprasa, vienīgi vasarā mauriņš jāpļauj, bet to es nedaru.
03.04.2014 09:56 |

10 gadi
Reitings 196
Reģ: 11.02.2014
Sanda- nu nav jau tik traki, ka gluzji liidz kaklam :D ... lkm tas izklausijaas vnk parak nelabi,ka es taa...bija lkm depresija uznaakusi :D
03.04.2014 09:58 |

Reitings 4499
Nē, traki neizklausījās. Es to saīsināti teicu. :D
03.04.2014 10:01 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Labrīt!
Sēžu darbā, dzeru tēju, esmu sataisījusi saspringtu ģīmi un skatos datorā, lai šefs domā, ka dikti strādāju, bet īstenībā nedaru neko un sapņoju par pusdienas laiku.

Es mājā nemaz nekad neesmu dzīvojusi, tikai dzīvokļos, manai omei bija lauku māja, palika mums mazbērniem mantojumā, bet tas ir laukos un dzīvojusi tur neesmu, nemaz tā īsti nezinu, kā tas ir, bet pati domāju, ka man mājā dzīvot patiktu, bet droši vien tikai tad, ja māja būtu pilsētā. Man gan šķiet, ka mājas vairāk piemērotas cilvēkiem ar ģimenēm, bērniem, tagad būtu jocīgi, ja es viena dzīvotu mājā.
03.04.2014 10:04 |

Reitings 847
Reģ: 09.02.2014
Māju cilvēks.

Bet tādas mājas, kurai ir dārzs, liels mauriņš, kaimiņi ļoti tālu vai liels žogs, izolācija.

Šobrīd dzīvoju vidēji lielā 3stāvu mājā, bet tā ir rindu māja un reizēm gribās nošauties. :D Ne sauļoties var normāli, jo visi redz, kas blakus dārzā notiek, mūziku arī nevar likt skaļi vai vakarā, jo kaimiņiem redz bērni nevar aizmigt, sienas plānas.
03.04.2014 10:05 |

10 gadi
Reitings 10290
Nekad mums nav bijusi māja, bet es noteikti gribu māju, ar terasi un lieliem logiem vai stikla sienām.
Mmmmm ballītes, sašliks, futbols dārzā :)
03.04.2014 10:09 |

Reitings 2547
drugdealerin Daudz laimes!!

Šodien arī pavēss, bet tomērt saule spīd un līdz vakaram dienu piesildīs. Klausos mūziku, kārtoju dzīvokli, bet esmu meitene,kam gribās māju- varbūt ne gluži dziļos laukos,kur kaimiņi ir pēc padsmit km, bet kaut kur tuvāk pilsētai, bet tajā pašā laikā brīvība un plašums.

Dārza darbi, lai kā citi brīnītos, man ļoooti patīk, malku skaldu ar ekstāzi :D citiem neļauju!

Kādi plāni brīvdienām?
03.04.2014 10:10 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Labrīt!

Šovakar plānos maza Bon voyage! ballīte, šobrīd spēju sapņot tikai par savām rūtainajām pidžambiksēm (kurās es izskatoties pēc miliča - opja citāts), spilvenu un segu. Laikam būs jātaisa pietupieni vai, nezinu, jāmet kūleņi, lai žāvas atkāpjas.
Pēc vakardienas jogas muskuļi ņaud un čīkst, bet sajūta laba - it kā būtu trīs stundas aktīvi pa zāli darbojusies. Forši! Un brīvdienās jau - ulalā! (l) Gaidu un smaidu. :)

Tad nu jautājums par uzkodām mazballītei - mēs ejam vakariņās ārpus mājas, pēc tām dodamies pie manis uz kokteiļiem un kas zina, cik ilgi tas ievilksies, tā ka loģiski - vajadzēs kaut ko uzkožamu arī. Kas ir jūsu fiksi, fiksi variants absolūtā mājas kārtībā, savējiem, ņemot vērā, ka kulinārus fantāzijas lidojumus un izsmalcinātas garšas nianses tur neviens nenovērtēs un tas tiešām šoreiz ir vairāk žokļu kustināšanas procesa pēc? :) Es šobrīd ar savu pirmo ātrumu nekur tālāk par karstajām siermaizēm netieku. :D

Lai priecīga! :)
03.04.2014 10:12 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Jūtos kā cilvēks, kurš beidzot sasniedzis gaismu tunaļa galā :D Vakar ap 7 vakarā atrubīja internetu un parādījies tikai nesen. Viss jau būtu labi, ja man nevajadzētu izdarīt steidzamu darbu ar nodošanas termiņu: šis rīts. Nu dabūju pamatīgu stresu! Galvenais palika pavisam nedaudz un aizsūtīt prom, bet nē.. Pabeidzu tikai tagad. Labi, ka tiešām darbs bija max 5 minmūtēm, toties stresoju visu naktu un murgus redzēju, kā arī katru stundu celos, lai pārbaudītu, vai nav internets :D Jūtos nedaudz apdolbīta.

Esmu 100% dzīvokļu cilvēks. Ideālā variantā ir forši, ja ir dzīvoklis + māja/vasarnīca, kur biežāk var uzturēties nedēļas nogalēs un vasarā. Bet, ja ir jāizvēlas, tad dzīvoklis.
03.04.2014 10:13 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
Chiepinj, man ar patīk malkas sagtavošanas darbi :) Ta koka smarža vel.. :)
Es arī nekad neesmu dzīvojusi mājā (uzturējusies gan ilgstoši pie vecvecakiem), vienmēr īrēti dzīvokļi. Bet tā , ka lauki, tad tas ir pavisam cits stāsts nekā pilsētā dzīvoklis :)

Brīvdienās tiks uzsākti remontu darbi jaunajā mītnē. Jau mēnesi remonts tika veikts vecajā, viss brīvais laiks tikai remontos. UN tagad vel kādi 3 mēneši jaunajā. Es ceru,ka man neizbesīsies viss :D Es tomēr tāds cilvēks,kam pārsvarā viss ātri apnīk..
03.04.2014 10:15 |

Reitings 3084
Labrīt!
Izdzēru savu rīta kafiju, jātaisās uz dežūru. Un rīt no rīta jau esmu brīvdienās (l)
Vakar bija homemade suši vakars ar sarunām terasē, mmm! Esmu iemanījusies pagatavot satriecošu mojito, bet manas piparmētras neaug tik ātri kā kāre pēc kokteiļa :D

Brīvdienu plānos doties atpūsties ar draugu, kāpelējot pa Mozeles ieleju un sildoties saulē. A, viņš mani gan taisījās kkur vest, lai jau. Bet laika prognoze tāda nesaulaina.
Viennozīmīgi māja nākotnē, jo man vajag dobes, kur es varu rušināties. Nu un puikiem futbols jāuzspēlē mauriņā. Jā, par to mēs domājam.
03.04.2014 10:19 |

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Labrit!:)
Sodiena bus japavada skrienot:D Vismaz tas ir daudz labak, neka sedet visu dienu pie datora.
Visu dzivi esmu dzivojusi dzivokli, bet loti velos maju - svaigu gaisu, klusumu, brivibu. Brivdienas atkal paies pie datora:(
03.04.2014 10:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits