pavasaris galvā!

Reitings 114
Reģ: 29.01.2009
Meitenes!!!
Vai Jūs būtu spējīgas izjaukt pāra attiecības, kuru ģimenē gaidāms pirmais bērniņš?

Lieta tada, ka iepazinu vienu vīrieti, nu jau esam pazīstami divus mēnešus, ikdienā ik pa laikam sanāk saskrieties un katru reizi, kad tiekamies manī ir tāda dīvaina sajūta, man šis cilvēks ļoti patīk, viņa acīs redzu, ka simpātijas ir abpusējas, ir arī viegls flirts (vai varbūt tikai es to tā uztveru?!!!). Man šis cilvēks iepatīkas ar katru dienu aizvien vairāk un vairāk...viņš ir ļoti vīrišķīgs, labsirdīgs un ar labu humora izjūtu...pazīstu arī šī vīrieša draudzeni, kuru satieku retāk, jo viņa gaida bērniņu, kad pirmo reizi to uzzināju, palika skumji.

Visu laiku biju domājusi, ka neesmu no tiem cilvēkiem, kas jebkad varētu stāties ceļā citu laimei, tāpēc biju jau ar šo domu samierinājusies, BET...jau nākamajā mūsu saskriešanās reizē sapratu, ka kaut kas šajā cilvēkā ir tāds, kas mani vienkārši pievelk un es nezinu ko iesākt...! Pēc katras nejaušās tikšanās vienkārši gribas smaidīt, bet kā aizeju mājās, tā paliek skumji un nespēju sagaidīt, kad atkal viņu redzēšu!!! Man laikam pavasaris galvā :)

Un kas attiecas uz manu jautājumu- iespējams, ka būtu gatava spert šādu soli, bet, protams, saprotu, ka pats konkrētais vīrietis nebūtu gatavs uz ko tādu un es pilnīgi saprotu...šis pāris man liekas tiešām tik vienreizējs, abi cilvēki izstaro tādu labsirdību...

Es pat nezinu kāpec šeit rakstu, vienkārši palika skumji... kaut šādu cilvēku būtu vairāk uz pasaules! :)
03.04.2014 01:28 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Kā autore minēja - simpātijas ir abpusējas, ir arī viegls flirts.

Acīs redzu, ka simpātijas ir abpusējas! Tā autore teica! Nu sievietēm patīk pārspīlēt un sadomāties, it īpaši, ja otrs patīk tik ļoti, ka par to pat jātaisa Cosmo.lv diskusija.
03.04.2014 18:31 |

Reitings 2542
Mans draugs arī ir ļoti labsirdīgs un atvērts cilvēks. Mana draudzene pat sākumā teica - eu, zini, tavs draugs man koļījās tajā ballītē, uz ko es vienkārši pasmējos, jo viņš vienkārši ir tāds cilvēks, kad tiešām citām būtu grūtības nošķirt flirtē vai vienkārši draudzīgs, atvērts un tā.
03.04.2014 18:32 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Piekrītu, ka autore redz to, ko grib redzēt, bet tomēr, runājot globāli, abpusējas simpātijas bieži vien beidzas ar lielu krahu tāpat kā bieži vien vīrietis paflirtē un paspēlējas bez tālākiem nodomiem. Kā tautā saka, mūsdienās pieklājību jauc ar flirtu. Pie tā arī palikšu.
03.04.2014 18:34 |

Reitings 2542
Simpātijas pret pretējo dzimumu ir normāla parādība pat visveselīgākajās attiecībās. Ilgstošās, protams, kad rozā brilles jau sen ir aizmestas pa gaisu. Vēlme tās attīstīt un pievērst tam milzu uzmanību ir tad, kad attiecībās ir problēmas. Patiesībā, ja attiecībās ir jebkādas problēmas, pretējā dzimuma pat visniecīgākā uzmanība uzreiz tiek uzpūsta par kaut ko lielu! Tā teikt, iepatīkas tas, kurš tev pievērš uzmanību, bet, ja uzmanība netiktu pievērsta, tev tas cilvēks nebūtu pat mazākajā mērā saistošs! :D Un problēma var būt rutīna, kaut vai. Galvenais, lai cilvēks apslāpē tās simpātijas. Bet, ja gadās ceļā tādas, kā Burbulitis, tad jau iet pagrūtāk.
03.04.2014 18:38 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Atbildot uz autores jautājumu-nē, es tā nedarītu.
Viens ir tas, ka ir cita sieviete, kas vēl nebūtu tik traki, bet, ja vēl iesaistīts vēl nedzimis bērns, tad tas jau ir par daudz. Jā, tas no malas izskatītos briesmīgi, nu tas, ka vīrietis pamestu draudzeni grūtnieci, bet vēl arī tas, ka es negribētu vīrieti ar tādu bagāžu. It sevišķi zīdainis, kura dzīvē viņam neizbēgami ir jāiesaistās, viss pašiem vēl jauns, nē, tas nebūtu man, lai kādas būtu tās simpātijas un sajūtas.
03.04.2014 22:34 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Kāpēc tāds nosodījums? Tās jau tik pārdomas!
Nebūsi ne pirmā, ne pēdējā kas tā izdarījusi!
04.04.2014 09:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)