pavasaris galvā!

Reitings 114
Reģ: 29.01.2009
Meitenes!!!
Vai Jūs būtu spējīgas izjaukt pāra attiecības, kuru ģimenē gaidāms pirmais bērniņš?

Lieta tada, ka iepazinu vienu vīrieti, nu jau esam pazīstami divus mēnešus, ikdienā ik pa laikam sanāk saskrieties un katru reizi, kad tiekamies manī ir tāda dīvaina sajūta, man šis cilvēks ļoti patīk, viņa acīs redzu, ka simpātijas ir abpusējas, ir arī viegls flirts (vai varbūt tikai es to tā uztveru?!!!). Man šis cilvēks iepatīkas ar katru dienu aizvien vairāk un vairāk...viņš ir ļoti vīrišķīgs, labsirdīgs un ar labu humora izjūtu...pazīstu arī šī vīrieša draudzeni, kuru satieku retāk, jo viņa gaida bērniņu, kad pirmo reizi to uzzināju, palika skumji.

Visu laiku biju domājusi, ka neesmu no tiem cilvēkiem, kas jebkad varētu stāties ceļā citu laimei, tāpēc biju jau ar šo domu samierinājusies, BET...jau nākamajā mūsu saskriešanās reizē sapratu, ka kaut kas šajā cilvēkā ir tāds, kas mani vienkārši pievelk un es nezinu ko iesākt...! Pēc katras nejaušās tikšanās vienkārši gribas smaidīt, bet kā aizeju mājās, tā paliek skumji un nespēju sagaidīt, kad atkal viņu redzēšu!!! Man laikam pavasaris galvā :)

Un kas attiecas uz manu jautājumu- iespējams, ka būtu gatava spert šādu soli, bet, protams, saprotu, ka pats konkrētais vīrietis nebūtu gatavs uz ko tādu un es pilnīgi saprotu...šis pāris man liekas tiešām tik vienreizējs, abi cilvēki izstaro tādu labsirdību...

Es pat nezinu kāpec šeit rakstu, vienkārši palika skumji... kaut šādu cilvēku būtu vairāk uz pasaules! :)
03.04.2014 01:28 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Izvairies no tā vīrieša, atrodi citus cilvēkus, ar ko komunicēt. Tici man, ir pilna pasaule ar foršiem cilvēkiem.
Loģiski, ka Tu esi sacerējusies, pat ja skaļi to noliedz. Tā nedrīkst.
03.04.2014 13:19 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Tad sanāk,ka jāpaliek kopā pat tad,ja dzīvo kā suns ar kaķi? (nav attiecināms uz konkrēto situāciju)

Nē, ja abi cilvēki saprot, ka savas attiecības vairs nevar turpināt, šķiršanās ir loģiska.
Es runāju par situāciju, kad bērnu uztaisīt varēja, viss tam bija kārtībā, bet atbildību par to neizjūt nekādu. Ja ir tik briesmīga sieviete blakus, tad jāiet prom, nevis vēl sīko jāčinī augšā.
03.04.2014 13:22 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Noskatijos ielikto linku un jasaka, klasisks virietis - maita! Kamer jarikojas, duusha kaa varonim, lielais virs, bet kad jasak uznemties atbildiba, pljurksh vien sanak.
03.04.2014 13:41 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
un skumji ir tas, ka nereti lidz ar milestibas izkupesanu pret sievu, izkup ari milestiba un rupes pret pasa berniem. Doma tada, ka viriesi mil savus bernus caur sievieti. Nezinu vai ta ir, bet jo vairak klausos kas notiek apkart jo vairak saprotu, ka sava veida patiesiba taja ir.
03.04.2014 13:42 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
Izlasīju pirmo teikumu, tālāk vnk nespēju lasīt fuu
03.04.2014 15:14 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Kāpēc liekat meitenei kaunēties, viņa tak neteica, ka izjauks attiecības...
Man arī ir paticis vīrietis (divu bērnu tēvs). Patika un izpatika. Viss.
Kam man vajag veci ar diviem bērniem un uz sirdsapziņas to, ka izjaucu laulību un ģimeni!!!
03.04.2014 15:23 |

Reitings 423
Reģ: 04.05.2011
Tev @

Es arī nedomāju, ka nosodījums ir īsti vietā.
Zinu to smagumu, kad ļoti patīk kāds cilvēks, bet izredzes būt kopā ir tuvas nullei. Gribas tomēr padalīties izjūtās, lai vieglāk.
Cita lieta ir reāli arī izšķirt laimīgu(?) ģimeni.
03.04.2014 15:32 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Kas mani reāli kaitina, ka sievietes nesaprot to, ka, ja vecis gribēs viņš aizies! Kas tad viņš ir atpalicis, ka ierauga pirmo pretīmnācēju un uzreiz pamet ģimeni, bērnu?! Značit nav kaut kas tajā ģimenē kārtībā, ja gribas skriet prom!
03.04.2014 16:26 |

Reitings 265
Reģ: 29.03.2010
Kas mani reāli kaitina, ka sievietes nesaprot to, ka, ja vecis gribēs viņš aizies! Kas tad viņš ir atpalicis, ka ierauga pirmo pretīmnācēju un uzreiz pamet ģimeni, bērnu?! Značit nav kaut kas tajā ģimenē kārtībā, ja gribas skriet prom!

Meitenes, cilveki ir dažādi un es zinu konkrētus vīrišķus, kuriem viss ir vislabākajā kārtība, tacu adrenalīnu un kaifu viņi ķer no ta, ka laiž pa kreisi. Nav jābūt kaut kam greizam nepareizam attiecībās-vnk gribās adrenalīnu āpsim tādam ...
03.04.2014 17:08 |

Reitings 205
Reģ: 21.02.2014
Meitenes, cilveki ir dažādi un es zinu konkrētus vīrišķus, kuriem viss ir vislabākajā kārtība, tacu adrenalīnu un kaifu viņi ķer no ta, ka laiž pa kreisi.

Tu nekad nevari "ielīst" svešu cilvēku attiecībās un zināt, kā ir patiesībā. Tas, ka vīrietis iet pa kreisi, jau vien norāda, ka nav nekāds "vislabākajā kārtībā". Normāls vīrietis nav dzīvnieks, kas rīkojas tikai instinktu vadīts.
03.04.2014 17:20 |

Reitings 395
Reģ: 14.01.2014
Ko jūs visas tā cepjaties? Runājat tā, itkā pašas kādi enģelīši būtu. Meitenei patīk puisis, viņa izlika diskusijā savas emocijas, bet jūs te sakiet, ka stulba sieviete, pretīgi. Viņa jau konkrēti rakstīja, ka netaisas neko tādu darīt!
03.04.2014 18:06 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Piekrītu viedoklim, ka, kas gājējs, aizies tāpat. Laimīgu ģimeni izjaukt nav iespējams. Ja vīrietis flirtē,tad kopdzīves dienas tiek skaitītas. Nebūs šī dāma, būs cita.
03.04.2014 18:10 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Haaa. Kautko te gudri spriežat, ir vai nav kas kārtībā ar attiecībām. Labāk parunājiet ar pašiem vīriešiem, kāpēc viņi tā dara, baigās aizstāves viņiem atradušās. Jāsmejas pilnīgi.

Ne vienmēr attiecībās ir kautkas garām, attiecības var būt arī ļoti labas un vienalga viņi krāps.
Uz jautājumu kāpēc tad nešķiras no draudzenes ja patīk un grib gulēt ar citu, atbilde ir vienkārša "bet ir taču forši ja ir meitene un attiecības ar visiem tās labumiem" un šāds domugājiens nav retums.
Bet dēļ attiecībām nav tak sev jāliedz prieciņš ar to blondīnīti kas tā flirtē un karas kaklā.

Tik daudzas sievietes pat nenojauš ka ir krāptas un tik dzīvo laimīgi.
03.04.2014 18:21 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Ja vīrietis flirtē,tad kopdzīves dienas tiek skaitītas. Nebūs šī dāma, būs cita.

Ja flirtē? :D:D:D
03.04.2014 18:22 |

Reitings 2542
Tik daudzas sievietes pat nenojauš ka ir krāptas un tik dzīvo laimīgi.

A ko darīt? Ložņāt pa mantām, skatīties interneta vēstuli, katru nakti lauzīt galvu - krāpj vai nekrāpj? Tak lai krāpj!!! Kad pieķers, tad domās, ko darīt! Labāk jau nu aizdomās nedzīvot, sāks vēl veco zāģēt un ja nekrāpa, tad tiešām sāks krāpt! :D
03.04.2014 18:23 |

Reitings 1853
Tas tik tāds fakts. Nejau es tagat visām lieku stalkot savus vīrus, puišus.
03.04.2014 18:25 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Kā autore minēja - simpātijas ir abpusējas, ir arī viegls flirts.
03.04.2014 18:26 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es noteikti piekriitu tam,ka izjaukt var kaut ko tad,ja attieciibas ir jau ieplaisaajusas!
Patikt jau tas viirietis var- simpaatijas nevar iespaidot tas,ka viirietim ir draudzene, sieva , beerns(gaidaams sajaa gadijumaa).Cilveeks patiik un viss,bet to turpmaako -kaa uzvesties,riikoties sajaa gadijumaa, mees varam kontroleet.
03.04.2014 18:27 |

Reitings 1853
Tak pati samīlējusies, tur skaidrs ka tās abpusējās simpātijas viņai rādās. Neko taaaaadu tak viņs nav izrādijis. Ka nu jā, skaidrs ka viņam ir simpātijas!!
03.04.2014 18:28 |

Reitings 2542
Luī, tas, ka ir otra pusīte, nenozīmē, ka negribi, lai citi tevi novērtē, kā sievieti/vīrieti! Flirts nav nekāda krāpšana, tas ir dabīgi. Tās sievietes un vīrieši, kuri nespēj sadzīvot ar faktu, ka tur ārā ir arī citi, kuriem tiek pievērsta uzmanība, un jā, pat mazs, nevainīgs flirts, bez tālākiem nodomiem, nu ko lai saka, būs nelaimīgi! Galvenais ir sakārtot savu attieksmi un pašapziņu, tad jau viss būs kārtībā. Bet kas katram ir flirts! Neuzskatu, ka numura noskaidrošana vai vēstuļu rakstīšana draugiem.lv ir flirts, flirts ir smaids vai kāds neveikls joks, tas arī viss! Ja godīgi, tas taču pat ir pretdabiski, nepievērst uzmanību pretējam dzimumam un mazliet paflirtēt!! Laikam esmu krāpēja!!
03.04.2014 18:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)