Favel - Daudz nezinu par inženieriju taču priekš manis tas izklausās garlaicīgi. Esmu apsvērusi domu par loģistiku, taču vairāk sveros uz ekonomistiem.. Gribu, lai mācīšanās process ir izglītojošs ar interesantu pieeju, jo man ir grūti ar koncentrēšanos vienai lietai, ja tā mani neinteresē.. Ajj, esmu apjukusi un uzrakstīju kaut ko galīgi nesaprotamu :D
Parfait - Starptautiskā ekonomika.. ir tā, ka neesmu pārliecināta par savām angļu valodas zināšanām (itkā ir labi), taču ir maz prakses dzīvē, tāpēc runājot nejūtos droša par sevi.. Lasīju, ka lekcijas notiek angļu valodā pirmajā gadā, amm neatceros kurā priekšmetā + daudz eseju angļu valodā jāraksta.. Budžeta vieta ir svarīga, taču ne noteicošā, ja netikšu tāpat studēšu.. Skatījos arī BA kur nav budžeta vietu, taču kaut, kas nesaista.. Par ekonomistu programmu kaut ko zini? Kā viņiem ir ar laiku? Un Tev laika pietiek, kam? Gribu paralēli piestrādāt, vai iet kādus kursus, vai tas ir iespējams ? Ja vēlos pilnvērtīgi arī mācīties, nu lai nav tā, ka 3,4 gadus izmācoties esmu ar diplomu taču reāla saprašana nav.. :)