tiešām nesaprotu, kā citas sievietes var brīvprātīgi kļūt par mājsaimniecēm, caurām dienām pa māju ar bērniem.. Varbūt viņām visām ir ļoti, ļoti daudz naudas un bērni māk publiskās vietās uzvesties, var doties visur kur ?
Vienā rindkopā tik daudz bezsakara. Pirmkārt, ir mammas, kurām tiešām patīk sēdēt mājās un būt mājsaimniecēm un lai. Un ir mammas, kas šo gadu- pusotru padzīvojas ar mazo, izbauda, atpūšas un dodas tālāk iekarot karjeras virsotnes vai ko nu katra vēlas realizēt... Domāju, ka katrai sievietei reizi mūžā pat varētu būt interesanti izbaudīt šo stāvokli un tad vismaz saprast, ka audzināt mazo nav sēdēt mājās un neko nedarīt. Tāds neliels restarts no ikdienas ritma :)
Par to naudu. Ja iepriekš ir strādāts darbā ar normālu atalgojumu, tad arī māmiņalga gada garumā ir gandrīz tāda pati kā alga iepriekšējā darba vietā. Pēc tam, jā, pabalsts sarūk uz 170 eur mēnesī un sēdēt mājās galīgi nav izdevīgi.
Es ar visu mazo pagūstu gan satikties ar draudzenēm, doties uz teātri, kultūras pasākumiem, sportot, strādāt uz pusslodzi, apmeklēt cafe un lutināt sevi. Par sava mazuļa uzvedību publiskās vietās neuztraucos. Tas nebūs man iemesls sēdēšanai mājās.
Ja sieviete pirms tam ir bijusi aktīva, tad neticu, ka viņas dzīve ar mazo pēkšņi paliks garlaicīga un pelēka. Tā ir katra paša izvēle un brīnīties par situāciju, kurā tu pats neesi...
Tiešām nekā personīga! Cienu Tavu viedokli, bet man kā mammai, uh, uzdeva pa nerviem :D Īpaši ņemot vērā, cik daudz foršas mammas es pazīstu un pati cenšos tāda būt.