Apģērbs un apavi, kuri ir katrai otrajai!

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Šī diskusija nav ar negatīvu nokrāsu, drīzāk interesanti būtu uzzināt, ko esat ievērojuši jūs, kas tagad katrai otrajai ir mugurā! Varat likt bildes vai komentēt! :D
01.04.2014 18:36 |

10 gadi
Reitings 831
Reģ: 29.01.2009
DŽINSI! nezinu vai esat ievērojušas, bet diezgan bieži redzu cilvēkus šādās biksēs...
Bet, ja godīgi, samēra virspusēja tēma, protams, ka apģērbi cilvēkiem atkārtojas, nav visiem savi šuvēji un nevar izdomat jaunus fasonus. :D atkārtojas nu un? Galvenais, kā pats jūties un izskaties apģērbā ko velc, uz parējiem vienalga. Tikai tāpēc, kad kādan ir tāds pats peldkostīms kā man pludmalē nemetīšos jau plika peldēt. :p
02.04.2014 12:08 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
DŽINSI! nezinu vai esat ievērojušas, bet diezgan bieži redzu cilvēkus šādās biksēs...

Tas gan, bet es nesmu viena no tām - bērnībā ir bijušas, be nu jau gadiem nav nevienas džinsu bikses skapī. Tikai auduma bikses (tās, kas nāk krāsainas - sarkanas, zaļas, melnas, baltas).

Runājot par tēmu, New Yorker leging-bikses ar strīpu - priekšā un aizmugurē, redzētas ne tikai pāris meitenēm, bet ducim un vairāk (krāsas bija melna, sarkana un pelēka)
02.04.2014 12:20 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Meitenes nestaigā tik vienādas, bet džeki jau kādu gadu staigā Vans kedās + smilškrāsas biksēs + tumšzilās, navy toņa jakās. Nevaru neievērot, un tad točna liekas, ka visu laiku viens un tas pats cilvēks pretīm nāk.
02.04.2014 14:54 |

Reitings 242
Reģ: 02.03.2014
Jā, mēs ļoti ietekmējamies no apkārtējo drēbēm. Bet ko darīt, ja veikalos reti ir kāds cits labs piedāvājums.
Smieklīgi it tas, ka ārzemēs tie ģērbšanās stili atšķiras un tad ir tāds jautājums ''bet kā?'' +Ja uzvilktu to, kas citviet ir populārs, savukārt šeit Latvijā nav, tad pats sajustos nedaudz jocīgi.
02.04.2014 17:17 |

Reitings 135
Reģ: 29.01.2009
Bet ko darīt, ja veikalos reti ir kāds cits labs piedāvājums.

Pilnībā piekrītu. Veikalos jau tas piedāvājums diez ko neatšķiras viens no otra-viens un tas pats...beigās tu arī nopērc to,kas ir...un tadāāā-pretī tev nāk līdzīgi ģērbušies cilvēki...No tā jau nevar izbēgt..vienīgi,ja tev ir lielais piķis un vari aizbraukt iepirkties uz ārzemēm.
Es,piemēram, meklēju veikalos iedomātu kleitu,ko es ļoti gribu šovasar, bet tādas nemaz nav!! Visur ir vieni un tie paši modeļi-jo ir mode tāda...nav jau nemaz izvēles tādas,lai atšķirīgi ģērbtos.tas arī ir pats skumjākais..
02.04.2014 17:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits