Beibe.marta ieliktais arī uz UK varētu attiekties. Es pat nezinu, vai te esmu redzējusi kaut ko uzkrītoši vienādu, varbūt vienīgi tās VAN'veidīgās kediņas un rakstainos legingus. Te meitenes ģērbjas līdzīgi stila ziņā - tas hipsteru vintidžs ar puķainām drēbēm, izbalējušu džinsu, maiciņām, kas beidzas zem krūtīm. Ā, nu vienīgi ziemas ultraprece - tā militāri zaļā parka ar kapuci un striķīšiem aizmugurē.
Man netraucē, ja redzu vienādas drēbes, tāpat kā tas, ja redzu kaut ko krasi atšķirīgu. Pa lielam vienalga. Pati jau arī ģērbjos līdzīgi kā droši vien daudzas. Man vienkārši slinkums ir uzlikt kaut kādus veto - nevalkāšu šauras bikses, garus zābakus utt. un tad skraidīt pa veikaliem raudot un īdot, ka neko nevaru atrast. Man grūti iedomāties cik ļoti unikālam stilam jābūt, lai tiešām mūsu demokrātiskajā pasaulē, kur ir miljoniem dažādu veikalu, nevarētu atrast sev pieņemamas tendencēs biksēs, maikās, apavos utt.
Turklāt man patīk tas, kas patreiz ir modē, jo liels vairums tiešām atbilst manai gaumei (etniskie raksti, kedas, ādas jakas utt), piestāv manam auguma tipam (rakstainās bikses/legingi, garie krekli/blūzes) vai arī ir vienkārši ērts (legingi, lielie džemperi). Baidos par kļošeņu atgriešanos, jo atceros skolas laikus, kad bikšu gali tik ātri palika netīri :D. Negribu, lai ienāk spicpurnenes, jo manai pēdai un tievajai kājai galīgi nepatiks. Nu, vārdu sakot, tā kā ir tagad, tā ir forši. :D
Latvijā esot, es gan arī īpaši pamanīju tos pufaikmēteļus ar savilkto jostu un pūkām uz kapuces. Bet droši vien pamanīju arī tik tāpēc, ka man pašai tādi nepatīk.